Pérez de Vargas, MVP de la Lliga Asobal 2016/17

Pérez de Vargas, MVP de la Lliga Asobal 2016/17

El porter ha estat guardonat a la Gala Asobal celebrada aquest dissabte a Ciudad Real, juntament amb els seus companys Víctor Tomás, Raúl Entrerríos i Viran Morros, a més de Kiril Lazarov

Aquest dissabte s’ha celebrat a l’hotel Parque Real de Ciudad Real la Gala Asobal que dona per inaugurada la temporada 2017/18. L’acte, que s’ha celebrat a l’arribada del Barça Lassa a la ciutat manxega amb motiu de la Supercopa Asobal (diumenge, 17 hores), ha servit també per guardonar els millors jugadors de la temporada anterior. Com ja s’havia anunciat en acabar el curs, els blaugrana Pérez de Vargas (millor porter), Víctor Tomás (millor extrem dret), Raúl Entrerríos (millor central) i Viran Morros (millor defensor) han estat reconeguts, juntament amb Kiril Lazarov (millor lateral dret), que aquest estiu va deixar el Barça Lassa.

Tots ells han recollit el seu guardó individual sobre l’escenari -el de Lazarov l'ha recollit David Barrufet, mànager esportiu de la secció-, i han adreçat als assistents unes paraules d’agraïment i il·lusió de cara al nou curs. La gala, però, tenia una incógnita: saber qui rebia el premi de Millor Jugador de la Temporada. Ha estat l’últim reconeixement de la gala, i ha estat per a Gonzalo Pérez de Vargas. El porter blaugrana ha estat reconegut d’aquesta manera com l’MVP de l’última Lliga Asobal.

La gala ha estat el preludi del partit que es disputarà aquest diumenge al mític Quijote Arena de Ciudad Real. El Barça Lassa s’enfrontarà, a partir de les 17 hores, al BM Logroño La Rioja amb el segon títol de la temporada en joc, la Supercopa Asobal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut