Frigoríficos Morrazo BM Cangas – FC Barcelona Lassa: Victòria convincent després de l'aturada (21-31)

Els blaugranes han començat una marató de partits al mes de novembre a Cangas, amb la seva victòria consecutiva número 129 a la Lliga Asobal

El Barça Lassa ha aconseguit una victòria convincent al camp del Frigoríficos Morrazo i continua líder invicte de la competició domèstica (21-31). Amb una gran defensa, les intervencions de Pérez de Vargas i la sortida ràpida al contraatac amb l'efectivitat de Valero Rivera (9/10), els de Xavi Pascual han aconseguit encarrilar el partit ja en la primera meitat (5-16) i han aprofitat la represa per contemporitzar el joc i acabar d’adornar el triomf final.

Perquè, de fet, cap a l’equador de la primera part, l'equip ha aconseguit fer un forat de 4 gols de diferència gràcies a la gran defensa exhibida per Viran Morros i amb un gran Gonzalo Pérez de Vargas sota pals, amb aturades impossibles (pràcticament un 70% d’encert). En atac, i amb un Dika Mem inspirat (3/3 a la mitja part) i amb l'efectivitat de Valero Rivera (5/6 a la mitja part), l'equip ha aconseguit marcar la diferència.

Tot i que el Balonmano Cangas ha sortit amb intensitat a la segona part, el Barça Lassa ha aconseguit dominar el joc per mantenir la victòria controlada. En diversos moments l'equip local ha baixat dels 10 gols de diferència, però finalment s'han mantingut en el marcador final per acabar amb el 21-31 i assolir el primer triomf blaugrana d’un mes de novembre maratonià.