Aron Pálmarsson reforça la primera línia del Barça Lassa

Aron Pálmarsson reforça la primera línia del Barça Lassa

El central islandès, de 27 anys i considerat un dels millors jugadors del món, arriba procedent del Veszprém hongarès i vestirà de blaugrana les properes quatre temporades

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb el MKB Veszprém hongarès per a la incorporació d’Aron Pálmarsson, que té 27 anys i mesura 1,93 m. El central islandès s’incorpora al conjunt blaugrana per a les properes quatre temporades, fins a l’estiu del 2021.

Reforç de luxe

Pálmarsson arriba al Barça Lassa per reforçar la primera línia de l’equip de Xavi Pascual. El central està considerat com un dels millors jugadors del món en la seva posició, i arriba al Palau per repartir-se l’organització del joc blaugrana amb Raúl Entrerríos.

L’islàndès es va formar al club de la seva ciutat, el FH Hafnarfjördur, i amb 19 anys va signar pel THW Kiel. Amb el campió alemany va jugar durant sis temporades, en les quals va guanyar, entre d’altres, dues Lligues de Campions i cinc Bundeslligues. A l’estiu del 2015 Pálmarsson va fitxar pel Veszprém hongarès, on ha jugat les dues últimes temporades sota les ordres del català Xavi Sabaté, i on va confirmar la seva condició de referent de l’handbol europeu.

L’internacional islandès és un jugador d’una alta qualitat tècnica, elegant en la definició i líder sobre la pista. A més, compta amb un físic que li permet dominar totes les situacions del joc en atac. Davant la baixa de llarga durada de Lasse Andersson, Pálmarsson completarà la primera línia del Barça Lassa de Xavi Pascual a partir d’aquest mes de novembre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut