Fi de la ratxa d’imbatibilitat a la Lliga

Fi de la ratxa d’imbatibilitat a la Lliga

Amb la derrota d’aquest divendres contra el Granollers els blaugranes finalitzen una ratxa de 146 partits consecutius sense perdre a l’Asobal, amb 145 victòries i només un empat

Després de la derrota al Palau Blaugrana davant el Fraikin BM Granollers el passat divendres (28-29), el Barça Lassa ha sumat una fita històrica que ningú ha assolit en l’handbol estatal: Sumar 146 partits seguits sense perdre a la Lliga Asobal, amb un total de 145 victòries i un empat.

La història ens diu que la darrera derrota blaugrana en competició domèstica va ser el 18 de maig del 2013 a la pista del Logronyo, on els blaugranes van perdre per 33-31. Des d’aquell moment el Barça s’havia mostrat inexpugnable i havia assolit triomf rere triomf, excepte un empat aquesta temporada davant el Guadalajara a la jornada 13. En total, els barcelonistes van encadenar 133 victòries seguides a la Lliga, una fita també absolutament històrica.

Per trobar l’última derrota del Barça al Palau Blaugrana en Lliga ens hem de remuntar fins a la temporada 2011-12, quan a la jornada 28 els culers van perdre davant l’Atlètic de Madrid (29-30). A més, contant totes les competicions estatals, els barcelonistes han aconseguit mantenir-se sense perdre un total de 185 partits, contant la Lliga Asobal, Copa del Rei, Copa Asobal, Supercopa de Catalunya i Supercopa Asobal.

Aquestes xifres han constituït un rècord absolut a la història del món de l’handbol estatal i donen fe de la tasca realitzada pels jugadors i l’staff durant aquests gairebé cinc anys d’imbatibilitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut