FC Barcelona Lassa – Zagreb: Superiors en tot moment (32-22)

El conjunt blaugrana ha aconseguit guanyar el seu quart partit en competició europea enmig d’un ambient de reivindicació

El Palau Blaugrana ha estat testimoni del retorn de la Lliga de Campions quasi un mes després. L’auspici de victòria s’ha refermat des de l’inici del matx. Els homes de Xavi Pascual han dominat des de l’inici fins al final. D’aquesta manera, el Palau continua sent un fortí per a l’equip d’handbol, perquè comptant Lliga i Champions no han perdut cap enfrontament.

Domini blaugrana en un ambient de reivindicació

Silenci i crits de “Llibertat”. Els primers deu minuts han estat marcats per l’ambient de reivindicació dels aficionats culers respecte de la situació que viu Catalunya. Així, el Palau Blaugrana ha estat per segon dia consecutiu escenari de reclamació política. La casa de les seccions està escrivint història de la mà dels seus seguidors. Tot i el caràcter hipnòtic que s’ha viscut a les grades en aquests primers compassos, els homes de Xavi Pascual han posat la directa.

Tot l’equip ha quallat una bona actuació, tant en atac com en defensa. Cal destacar la inspiració de Ristovski sota pals, ja que ha estat un mur i solament ha encaixat vuit gols. Tots aquests factors han contribuït al fet que el Zagreb no tingués cap oportunitat d’entrar en el duel. D’aquesta manera, la primera victòria no patida de l’elenc de Xavi Pascual ha arribat en la sisena jornada de l’EHF i s’ha començat a gestar des de la primera meitat.

Debut de Palmarsson

Els aficionats culers esperaven amb il·lusió el debut del central islandès, que ha rebut una gran ovació abans de l’inici del matx. Tot i que s’ha entrenat pocs dies amb els seus nous companys, l’estrena de Palmarsson en partit oficial amb la samarreta culer ha arribat al minut 20. En el primer atac que ha protagonitzat el nou jugador culer ha deixat una assistència de gol. Aquesta ha estat la tònica de l’islandès, que ha destacat per generar joc per als seus companys.

Sense aixecar el peu de l’accelerador

La segona meitat ha tornat a protagonitzar grans aturades del porter balcànic. Al conjunt visitant li ha estat més fàcil marcar gols des del punt penal, 6 dels 22 que ha aconseguit. Tot i l’inici anotador del Zagreb, el Barça Lassa s’ha refet i ha continuat amb la tònica del partit. Els homes de Xavi Pascual han controlat l’enfrontament en tot moment. La superioritat blaugrana en pista entre els dos equips ha permès ampliar diferències a l’electrònic. La renda ha anat augmentant. De fet, en aquest segon període s’ha vist el màxim avantatge del partit: 13 gols (30-17). Aquest fet ha permès a Xavi Pascual fer diverses rotacions.

El conjunt blaugrana no ha vist perillar en cap moment la victòria. Contra el Zagreb ha arribat el quart triomf en competició europea en sis partits. Així doncs, el Barça Lassa es manté al grup capdavanter del Grup A de l’EHF.