FC Barcelona Lassa – MMT Seguros Zamora: Victòria i bitllet per a la Copa (32 – 20)

L’equip de Xavi Pascual supera a un Balonmano Zamora intens abans de l’important partit de Champions contra el Nantes

El Barça Lassa ha superat per 32-20 al Balonmano Zamora en el partit corresponent a las 12a jornada de la Lliga Asobal. Amb aquesta victòria l’equip s’assegura la participació en la Copa del Rei d’handbol que es disputarà a Lleó el 16 i 17 de desembre. Jallouz, amb sis gols, ha estat el màxim golejador de l’equip.

Partit dur des de l’inici

Els visitants han sortit amb molta intensitat, demostrant que venien el Palau Blaugrana amb la intenció de plantar cara. Però el Barça Lassa ha sabut mantenir-se en tot moment per sobre en el marcador, tot i que amb una avantatge molt reduïda.

A partir del minut 20 de la primera part, els de Xavi Pascual han aconseguit obrir una escletxa al marcador. Amb grans gols de llançaments frontals de Jallouz i sortides al contraatac, l’equip havia aconseguit una distancia de 9 gols a la mitja part (19-10).

A la segona meitat, el Barça Lassa ha sabut mantenir la renda  de 10 gols en un partit que en cap moment ha baixat d’intensitat. El tècnic blaugrana ha aprofitat per donar minuts a jugadors joves com Pere Vaquer i el central de 18 anys Andrei Buzle, que ha debutat en lliga, per donar rodatge a tota la plantilla.

L’equip viatja aquest dissabte 2 de desembre a França per enfrontar-se al Nantes en un partit molt important de Champions contra un rival directe per aconseguir una bona posició en el grup.