Entrevista amb Aron Pálmarsson

Entrevista amb Aron Pálmarsson

El nou jugador del Barça Lassa explica les seves primeres sensacions a Barcelona, demana temps per adaptar-se al joc de l’equip i fa una promesa per al final de la temporada

Va ser presentat el dilluns al Palau Blaugrana, i aquest dissabte ja podria debutar amb la samarreta del Barça Lassa d’handbol. Aron Pálmarsson vol estrenar-se com a blaugrana, i en la seva primera setmana de treball amb els nous companys ha atès les càmeres de Barça TV per oferir la primera entrevista com a culer. L’islandès explica les seves primeres sensacions a Barcelona i del primer contacte amb l’equip.

El central arriba al Barça Lassa amb 27 anys, però amb una trajectòria més que contrastada. Davant les càmeres, explica els seus inicis a l’handbol i el seu pas per dos grans d’Europa com el THW Kiel i el Veszprém. Torna a confessar, però, que el FC Barcelona és el millor club per ser esportista. Pálmarsson es mostra ambiciós i amb ganes de debutar al Palau, i lloa les figures de Xavi Pascual, Raúl Entrerríos i Víctor Tomàs, entre d’altres. A més, es confessa un gran aficionat al futbol i defineix Leo Messi com “el Déu del futbol; és d’un altre planeta”. Per últim, i prova de la seva implicació des del primer dia, l’islandès promet oferir una entrevista íntegrament en castellà abans que acabi la temporada. Benvingut, Aron!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut