CH Sant Esteve Sesrovires – FC Barcelona Lassa: A la final amb claredat i contundència (21-32)

Els de Xavi Pascual no han donat lloc a la sorpresa i han aconseguit el triomf a les semifinals de la Supercopa de Catalunya. Els culers es veuran les cares amb el BM Granollers a la final el proper 18 d’octubre

El FC Barcelona Lassa no ha donat lloc a la sorpresa i ha superat amb claredat i contundència al CH Sant Esteve Sesrovires (21-32) a les semifinals de la Supercopa de Catalunya. Els culers han realitzat un partit força complet tant en atac com en defensa i disputaran la final contra el BM Granollers el proper 18 d’octubre.

El matx ha iniciat amb uns primers cinc minuts d’igualtat al marcador, amb els de Sant Esteve Sesrovires aguantant als blaugrana. Tot i així, els de Xavi Pascual ràpidament han començat a obrir escletxa al marcador mitjançant Dika Mem, i Ariño i Lenne als extrems han mantingut la diferència culer. A més, el porter local ha estat providencial realitzant tres grans aturades per evitar que la diferència al marcador fos encara més gran. Cal destacar que l'equip local ha comptat amb cinc jugadors formats al planter del Barça: Carlos Cabello, Jaume Sesplugues, Bernat Abadal, Oriol Lorente i Sergi Cazalla.

Contundència en atac i solidesa defensiva

El partit ha continuat amb els barcelonistes dominant tant en atac com en defensa, principalment gràcies al mur defensiu format per Viran Morros i Alexis, clau per evitar els llançaments rivals. El bon marge de gols s’ha anat mantenint al llarg de tota la primera part gràcies, precisament, a aquesta bona defensa, i també amb els contraatacs definits –majoritàriament–  per Aitor Ariño (màxim golejador del primer temps amb 5 dianes). Finalment, els blaugrana han marxat al descans amb sis gols per damunt del rival (11-17).

Ja a la segona meitat,  els minuts inicials han estat d'incertesa als dos equips, trencats per dos gols a la contra de Valero per situar el 12-20. A poc a poc, la dinàmica ha continuat igual a la primera part, amb els barcelonistes per damunt al marcador i amb la diferència de gols sent cada cop més àmplia. A més, Perez de Vargas ha substituït a Ristovski a la porteria, i ha mantingut el nivell d’eficàcia sota pals, mentre Valero Rivera ha seguit el seu recital des dels 7 metres.

Valero Rivera ha estat el màxim anotador del partit amb 8 gols

Xavi Pascual ha donat minuts per als joves Buzle i Pere Vaquer, i descans per alguns jugadors amb molts minuts a les cames, mentre que Valero Rivera ha estat el màxim golejador del partit amb 8 dianes. Finalment, 21-32 per als barcelonistes amb una victòria que dona accés a la final de la Supercopa de Catalunya del proper 18 d’octubre contra el Granollers.