FC Barcelona Lassa – Rhein-Neckar Löwen: No es decanta la balança (26-26)

FC Barcelona Lassa – Rhein-Neckar Löwen: No es decanta la balança (26-26)

Setmanes després del 31-31 que es va assolir a Alemanya, els de Xavi Pascual tornen a empatar contra el líder de la Bundesliga, aquest cop al Palau, amb una bona actuació de Gonzalo Pérez de Vargas i Dika Mem (que ha fet 8 gols)

Partit emocionant el que s’ha viscut al Palau. I, com ja va passar a Alemanya (31-31), amb un empat final, ja que la igualtat ha estat tan elevada que s’ha acabat per reflectir en el marcador (26-26). Així doncs, el Barça Lassa d’handbol ha tret un punt contra el Rhein-Neckar Löwen, el líder de la Bundesliga alemanya, en la 7 jornada del Grup A de la Champions, i li manté el pols a la classificació. Dika Mem i Rnic, amb 8 gols cadascun, han estat els líders ofensius d’uns conjunts que, a més, també han comptat amb les grans intervencions sota pals dels porters Gonzalo i Palicka.

Una igualtat que no ha trencat ni el fet que el Rhein-Neckar arribés després de jugar 24 hores abans el seu partit de Bundesliga. Perquè, tot i un mal inici, ha aconseguit que el duel del Palau es mogués similar en pràcticament tot moment. De fet, el 13-13 amb què s’ha marxat al descans ha estat l’avantsala del resultat final (26-26).

Bon inici que queda neutralitzat

El Barça ha començat molt fort, amb un parcial de 5-1 (min 8) i un gran encert de Gonzalo. A més, els de Xavi Pascual han aprofitat que l’equip alemany ha jugat tota l’estona sense porter en atac per fer mal amb gols a porta buida -4 al descans-. Però de la mà de Rnic, amb sis gols, i de l’aparició estel·lar del porter Palicka, el Rhein-Neckar ha aconseguit reduir la diferència, primer, i posar-se per davant, ja a la represa (14-18, min 38).

Un avantatge que el Barça ha acabant eliminant, especialment gràcies a la bona actuació de Dika Mem, amb cinc gols en el tram final (8 en total). El 24-24, però, ha estat de Viran Morros, després d’una recuperació i un gol a porta buida (min 20). El 26-26 final, de Víctor Tomàs (min 24).

D’aquí fins al final, la defensa i els porters han fet la resta per mantenir tant el Rhein-Neckar (11 punts) com tl Barça (10 punts) a la mateixa distància en la classificació del grup A, i encara a prop del líder, un Vardar que té 13 punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut