Quatre blaugranes opten a Millor Jugador del Món

Quatre blaugranes opten a Millor Jugador del Món

El portal especialitzat Handball-Planet ha obert les votacions fins al 7 de desembre per atorgar un guardó al que opten Gonzalo Pérez de Vargas, Víctor Tomàs, Cedric Sorhaindo i Viran Morros

S’apropa el final de l’any 2017 i és el moment en què apareixen les nominacions per als premis individuals. Com en el últims anys, el portal especialitzat d’handbol www.handball-planet.com ha elaborat la llista de candidats a Millor Jugador del Món de l’any 2017, i les votacions es mantindran obertes fins al 7 de desembre a través d’aquest enllaç. En aquesta ocasió hi ha quatre jugadors del Barça Lassa que opten al guardó, repartits en les diverses posicions. Gonzalo Pérez de Vargas, com a millor porter; Víctor Tomàs, com a millor extrem dret; Cedric Sorhaindo, com a millor pivot, i Viran Morros, com a millor defensor, aspiren al premi d’aquest any.

La llista de 32 candidats ha estat elaborada per un grup de 30 periodistes especialitzats en handbol d’arreu del món. A partir de les votacions del públic a través del lloc web, es triarà l’Equip Ideal, al qual se sumarà el Millor Defensor.

A més dels quatre jugadors de l’actual Barça Lassa, a la llista de candidats hi ha fins a sis aspirants més amb passat al Palau Blaugrana. Arpad Sterbik, ara porter del Vardar macedoni, competeix amb Pérez de Vargas; Gudjon Valur Sigurdsson (Rhein-Neckar Löwen) opta a Millor Extrem Esquerre; Mikel Hansen (PSG) a Millor Lateral Esquerre; Nikola Karabatic (PSG) a Millor Central, i Kiril Lazarov (Nantes) i Laszlo Nagy (Veszprém) opten a ser el Millor Lateral Dret.

Dolenec, candidat per a Handstation

De manera paral·lela als guardons que entregarà Handball-Planet, un altre portal especialitzat, com és www.hand-station.com també ha elaborat la seva particular llista de candidats a Millor Jugador del Món. En aquest cas es tracta d’una llista més reduïda de sis jugadors, en la que es troba el blaugrana Jure Dolenec. El lateral dret eslovè, actualment lesionat, competeix amb Luka Cindric (Vardar), Nikola Karabatic (PSG), Uwe Gensheimer (PSG), Sander Sagosen (PSG) i Andy Schmid (Rhein-Neckar Löwen). Les votacions, al seu portal web, es van obrir aquest dimecres 22 de novembre, i es tancaran el proper 21 de desembre.

Hand-station també premiarà el Millor Entrenador i el jugador amb més progressió. En aquesta categoria ha estat nominat el blaugrana Dika Mem, que competirà amb Vuko Borozan (Vardar), Nedim Remili (PSG) i Torbjorn Bergerud (Holstrebo).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut