Bona segona jornada d’Europeu per als blaugranes

Bona segona jornada d’Europeu per als blaugranes

Victòries de França contra Àustria, d’Espanya contra Hongria i de Macedònia contra Montenegro; Islàndia va caure contra la selecció amfitriona, Croàcia

L’Europeu d’handbol continua avançant, i aquest dilluns es va completar la segona jornada de la primera fase amb resultats prou bons per als jugadors del Barça Lassa que hi competeixen. Després d’una primera jornada rodona per a les quatre seleccions amb representació blaugrana, els combinats buscaven una segona victòria que encarés la classificació per a la Main Round. França, Espanya i Macedònia van aconseguir aquest desitjat triomf, mentre que Islàndia no va poder superar el conjunt amfitrió.

La segona jornada va començar amb un Àustria – França amb tres barcelonistes sobre la pista. El conjunt bleu es va imposar clarament per 26-33 amb protagonisme de Timothey N’Guessan, autor de set gols. Dika Mem, amb tres dianes, i Cedric Sorhaindo també van participar en un triomf que situa França al capdavant del grup B amb quatre punts. Al contrari que l’equip francès, la Islàndia d’Aron Pálmarsson va caure contra Croàcia, l’amfitrió, per un clar 22-29 tot i els cinc gols del central culer.

Sis culers més en joc

Aquest dilluns es va completar la segona data de l’Europeu als grups C i D, amb sis blaugranes més sobre la pista. La selecció espanyola és la que compta amb més culers (cinc) després de la incorporació d’Aitor Ariño en el lloc del lesionat Ángel Fernández. L’equip de Jordi Ribera es va imposar a Hongria per 25-27 en un partit igualat. L’extrem blaugrana es va estrenar amb quatre gols, els mateixos que va marcar Valero Rivera. També va veure porteria Gonzalo Pérez de Vargas, al contrari que el capità Raúl Entrerríos i Viran Morros. Els hispanos se situen líders en solitari del grup D amb els quatre punts possibles.

Borko Ristovski va tancar la participació barcelonista en la segona jornada assegurant el triomf per a la selecció de Macedònia amb una aturada en l’última jugada. El conjunt macedoni es va acabar imposant per la mínima (28-29) a Montenegro i, amb quatre punts, és líder del grup C.

Aquest dimarts arrenca la tercera jornada, amb un França – Bielorússia i un Sèrbia – Islàndia, tots dos a les 18.15 hores. Dimecres es completarà amb un Alemanya – Macedònia (18.15 h) i un Espanya – Dinamarca (20.30 h).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut