El Barça Lassa afronta la recta final de la Lliga Asobal

El Barça Lassa afronta la recta final de la Lliga Asobal

A falta de nou jornades per disputar-se -18 punts en joc-, els blaugrana són líders, amb un marge de 12 punts sobre l’Ademar León, i buscaran assegurar el títol en els propers partits

Després de 10 dies sense partits, el Barça Lassa torna aquest dissabte a la competició per arrencar l’últim tram de temporada, exigent i amb molts reptes en joc. A més de les eliminatòries de la Lliga de Campions i la disputa de la Final a Vuit de la Copa del Rei, els blaugrana afronten la recta final de la Lliga Asobal, que començarà amb el partit d’aquest dissabte (17:00 hores) a la pista de l’Atlètic Valladolid.

Queden nou jornades per acabar la Lliga, i el conjunt de Xavi Pascual té un marge ampli al capdavant de la classificació. Així doncs, buscaran assegurar el títol el més aviat possible per centrar l’atenció en els altres reptes. El Barça Lassa té 41 punts, 12 més que l’Ademar de Lleó, l’actual segon classificat. Si els lleonesos no deixen escapar cap punt en les properes jornades, els culers necessiten sumar sis punts per certificar el títol.

Després de jugar a Valladolid, el Barça Lassa rebrà el Cangas al Palau (dimecres 21, 20:30 hores) i viatjarà a Conca la setmana següent. Tres partits amb l’objectiu de sumar els sis punts necessaris per assegurar la vuitena Lliga Asobal consecutiva i centrar els esforços en la Champions i la Copa del Rei.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut