Barça Lassa – Fraikin BM Granollers: Campions amb solvència (46-27)

Els blaugrana han estat molt superiors al seu rival, i han aconseguit una amplia victòria que els proclama campions de la Supercopa de Catalunya

Triomf incontestable. El Barça Lassa s’ha proclamat campió de la Supercopa de Catalunya després de superar amb solvència el Fraikin BM Granollers (46-27), en un duel que ha dominat de principi a fi. El derbi disputat a Agramunt, que ha suposat el tancament de la temporada 2017/18, ha estat controlat en tot moment pels blaugrana que, conscients de què la victòria valia un títol, no s’han deixat sorprendre pels vallesans.

Els homes de Xavi Pascual han mostrat les seves cartes des d’un inici. Disposats a emportar-se la victòria, han imposat un ritme de joc molt elevat, que els permetia sortir al contracop i aconseguir gols amb facilitat. Una defensa molt solida acompanyada de les múltiples aturades de Gonzalo (7 intervencions), complicava l’atac del rival, que tenia molts problemes per anotar.

Ritme trepidant

Els blaugrana, molt concentrats, han continuat imprimint el seu ritme elevadíssim, fet que s’ha vist traduït al lluminós, amb el 14-6 amb el que s’ha arribat al minut 15. Els culers han continuat demostrant la seva superioritat en l’aspecte ofensiu -10 golejadors diferents a la primera meitat-, i han continuat ampliant distàncies fins el 25-14 amb el que s’ha arribat al descans.

La segona meitat ha començat amb la mateixa tònica. Els blaugrana continuaven còmodes sobre la pista, i Ristovski, que ha estat escollit millor porter del partit el dia del seu adéu, estava completant una gran actuació sota pals. Els vallesans no aconseguien desplegar el seu joc, i això ho ha aprofitat el Barça per continuar eixamplant les distàncies.

Festival golejador

El desencert ofensiu del Granollers, l’han aprofitat els barcelonins per recuperar pilotes en defensa i sortir amb rapidesa al contracop. Un fet que ha suposat la gran diferencia reflectida al marcador. Els gols queien del costat blaugrana amb facilitat, amb Valero Rivera com a màxim anotador, el dia que disputava l’últim partit com a blaugrana, com Viran Morros i Alexis Borges. Amb el partit totalment decidit, els dos equips han baixat la intensitat els últims minuts. Tot i així el Barça ha seguit ampliant les diferències, fins arribar al 46-27 final.