Barça Lassa – Bidasoa Irún: Triomf treballat (29-26)

Els blaugrana aconsegueixen una victòria en un duel que ha estat igualat en tot moment. Dika Mem ha estat el màxim golejador amb 8 gols.

La Lliga Asobal tornava al Palau Blaugrana després de que els homes de Xavi Pascual es proclamessin campions l’anterior jornada a Cuenca. I ho ha fet amb una victòria molt treballada. Els blaugrana, que havien disposat de molt poc temps per a preparar el partit degut a la setmana d’aturada per compromisos internacionals, han hagut de suar de valent per emportar-se el triomf en un partit que ha estat igualat de principi a fi. El Barça Lassa s’ha trobat amb un gran rival que ha mostrat un gran nivell de joc durant els 60 minuts.

El Barça Lassa ha començat el matx amb solvència i en els primers compassos de joc ha aconseguit obrir una petita escletxa en el marcador. Un avantatge que es mantenia gràcies a la bona defensa local i les aturades de Pérez de Vargas. Però el Bidasoa no ha baixat els braços, i una sèrie d’imprecisions culers, sumat al bon joc del conjunt visitant, han provocat que s’hagi ajustat el marcador. Una igualtat que ha durat fins al final de la primera meitat, quan un gran gol de Popovic a l’últim sospir ha col·locat el 14-13 amb el qual s’ha arribat al descans.

Igualtat fins al final

El pas per vestidors no ha canviat la dinàmica del duel. El conjunt visitant, que a la represa s’ha arribat a avançar en el marcador, ha continuat oferint un joc dinàmic que ha posat en problemes als blaugranes. Als 10 minuts de la segona meitat, el Barça Lassa aconseguia dominar amb tres gols d’avantatge, una renta insuficient, ja que el Bidasoa s’ha tornat a apropar ràpidament. El duel ha entrat en una fase on tots dos equips aconseguien anotar amb certa facilitat, i això ha provocat que la igualtat es mantingués fins al final. No ha estat fins a l’últim minut que els blaugrana han segellat la victòria gràcies als gols de Dika Mem -màxim golejador amb 8 gols- i Victor Tomàs, que han col·locat el 29-26 final.