Pálmarsson és el tercer islandès de la història del Barça d'handbol

Pálmarsson és el tercer islandès de la història del Barça d'handbol

Gudjon Valur Sigurdsson, que va ser blaugrana dues temporades (2014-2016), i Viggo Sigurdsson, que ho va ser del 1979 al 1981, són els únics precedents a la secció

L’arribada d’Aron Pálmarsson al Palau reprendrà una relació poc habitual entre el FC Barcelona d’handbol i Islàndia. I és que el nou central serà tot just el tercer jugador de la història de la secció procedent d’aquest país.

El primer jugador islandès del Barça d’handbol va arribar al Palau l’any 1979 i s'hi va estar fins al 1981. Era Viggo Sigurdsson, que va néixer a Reykjavík l’any 1954 i jugava com a lateral dret. Als anys següents el Club va comptar amb nombrosos jugadors nòrdics procedents de Dinamarca, Suècia o Noruega, però van haver de passar més de 30 anys fins que un altre islandès va vestir de blaugrana.

A l’estiu del 2014 arribava al Palau Blaugrana Gudjon Valur Sigurdsson, un extrem esquerre experimentat de 34 anys que provenia del THW Kiel. El golejador islandès va ser culer durant dues temporades fins a l’estiu del 2016, quan va encetar una segona etapa al Rhein-Neckar Löwen alemany, on encara juga amb 38 anys. El segon Sigurdsson de la secció va guanyar una Lliga de Campions, dues Lligues Asobal, dues Copes del Rei i dues Copes Asobal amb l'equip de Xavi Pascual.

Ara no ha calgut esperar tant, i un any després Islàndia torna a comptar amb representació a la plantilla del Barça Lassa. Aron Pálmarsson arriba al Palau per reforçar la primera línia i aportar la seva qualitat i lideratge, sobretot en atac.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut