Alexis Borges i Jure Dolenec ja trepitgen el Palau com a blaugranes

Alexis Borges i Jure Dolenec ja trepitgen el Palau com a blaugranes

El cubà i l’eslovè s’han incorporat a la disciplina del Barça Lassa en el primer dia de feina dels homes de Xavi Pascual

El Barça Lassa s’ha posat en marxa aquest divendres amb dues de les tres cares noves que tindrà la plantilla 2017/18. Alexis Borges i Jure Dolenec s’han presentat al Palau Blaugrana per realitzar la primera sessió de treball. Abans de marxar cap a l’estada que es realitza a Andorra fins el dimarts 8 d’agost, el pivot portuguès i el lateral dret eslovè s’han fet les primeres fotografies al Palau Blaugrana amb la companyia de l’entrenador Xavi Pascual i del mànager esportiu David Barrufet. També han lluït per primera vegada la seva nova samarreta, amb els dorsals 22 i 23 respectivament.

Borges, que arriba del Porto, s’ha mostrat impressionat i ha assegurat que el Barça “és un gran club”. “Espero treballar fort, fer una bona temporada, ajudar a l’equip i ser important per tot el que se’m presenti”. Dolenec, de la seva banda, arriba del Montpellier per “fer un pas endavant en la meva carrera”. “Aquest és l’inici d’una nova era per a mi i el meu objectiu és intentar guanyar-ho tot”, ha afegit, tot assegurant que està vivint un somni: “sempre he sigut fan de l’equip de futbol del Barça”. 

El francès Yanis Lenne, l’altre reforç d’aquesta temporada, s’incorporarà al grup la setmana vinent, juntament amb Dika Mem i Aleix Gómez, després d’haver disputat el Mundial júnior.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut