Aitor Ariño, convocat d’última hora per a l’Europeu

Aitor Ariño, convocat d’última hora per a l’Europeu

L’extrem blaugrana ha viatjat aquest diumenge a Zagreb per substituir el lesionat Ángel Fernández després de la disputa d’una primera jornada perfecta per als blaugranes

El Campionat Europeu d’handbol va començar divendres amb una àmplia representació de jugadors del Barça Lassa que aquest diumenge s’ampliarà. Aitor Ariño, inclòs en una primera llista però que va quedar fora de la convocatòria de la selecció espanyola, ha estat citat d’urgència per Jordi Ribera per substituir el lesionat Ángel Fernández. El jugador del Logroño va patir una lesió en el partit de la primera jornada contra la República Txeca, i l’extrem blaugrana ha viatjat aquest mateix diumenge cap a Zagreb per ocupar el seu lloc a l’espera dels últims resultats mèdics.

Inici perfecte

La primera jornada de l’Europeu ens ha deixat un ple de victòries per als jugadors del Barça Lassa i les seleccions respectives. Pálmarsson, autor de dos gols, va ser el primer a debutar amb Islàndia amb un triomf ajustat (24-26) contra Suècia al grup A. Més tard va ser el torn de França, l’actual campiona del món, amb quatre blaugranes. Sorhaindo, Dika Mem i N’Guessan van participar en la victòria per 32-31 contra Noruega al grup B, mentre que Lenne no va saltar a la pista.

En el segon dia de torneig van entrar en joc la resta de barcelonistes. La selecció espanyola es va estrenar amb una àmplia golejada (32-15) contra la República Txeca amb protagonisme dels quatre culers. Entrerríos, Valero Rivera –amb cinc gols cadascun–, Pérez de Vargas i Viran Morros van participar en el triomf del conjunt de Jordi Ribera, que a partir d’ara també comptarà amb Aitor Ariño.

Finalment, la Macedònia de Borko Ristovski va tancar la primera jornada en clau culer amb un triomf per la mínima (25-24) contra Eslovènia. Aquest diumenge tornaran a jugar França, contra Àustria a les 18.15 h, i Islàndia, contra Croàcia a les 20.30 h. Dilluns serà el torn de la segona jornada per a Espanya, contra Hongria a les 18.15 h, i per a Macedònia, a les 20.30 h contra Montenegro.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut