Deu blaugranes comencen el camí a l’Europeu

Deu blaugranes comencen el camí a l’Europeu

Entrerríos, Pérez de Vargas, Valero, Viran, Sorhaindo, Dika Mem, N’Guessan, Lenne, Pálmarsson i Ristovski inicien aquest divendres a Croàcia el campionat continental amb les seleccions respectives

Aquest divendres arrenca l’Europeu d’handbol a Croàcia, amb la participació de deu jugadors del Barça Lassa en total. La cita començarà a les 18.15 hores amb el duel entre Suècia i Islàndia (grup A), amb Aron Pálmarsson sobre la pista. Més tard, a les 20.30 hores serà el torn dels francesos –Sorhaindo, Dika Mem, N’Guessan i Lenne–, que s’enfrontaran amb Noruega (grup B).

Després dels debuts de la meitat dels blaugranes que participen en l’Europeu, el dissabte hi prendran part els altres cinc culers. A les 18.15 h Entrerríos, Pérez de Vargas, Viran i Valero Rivera saltaran a la pista amb el combinat espanyol per enfrontar-se amb la República Txeca en el duel inaugural del grup D. Més tard, a les 19.30 h, Borko RIstovski s’estrenarà amb Macedònia contra Eslovènia.

La fase de grups s’allargarà fins al proper dimecres 17, quan es decidiran els equips que accediran a la següent ronda. El campionat s’acabarà el 28 de gener amb una final a la qual intentaran accedir els deu blaugranes que prendran part en un Europeu de màxima competència.

Consulta el calendari, els resultats i les notícies de l'Europeu en aquest enllaç.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut