Xavi Pascual: “Els àrbitres ens han faltat al respecte”

Xavi Pascual: “Els àrbitres ens han faltat al respecte”

Després del partit a Kiel, el tècnic blaugrana va lamentar la diferència de criteri a les dues pistes i va demanar el Palau de les grans ocasions per remuntar l’eliminatòria

El Barça Lassa va sortir de l’Sparkassen Arena de Kiel amb dos gols de desavantatge (28-26) en l’anada de l’eliminatòria de quarts de final de la VELUX EHF Champions League, i amb una sensació d’impotència davant l’agressivitat del conjunt local afavorida pel criteri arbitral. Així ho explicava el tècnic, Xavi Pascual, en acabar el partit: “No pot ser que el rival pegui durant tot el partit i acabem amb les mateixes exclusions”. En aquest sentit, Pascual va afegir que “no és la primera vegada que passa, els àrbitres ens han faltat al respecte; les imatges són claríssimes”.

El tècnic blaugrana va valorar, resignat, el marcador de dos gols de diferència lloant l’actitud dels seus jugadors sobre la pista alemanya: “Hem perdut i nosaltres no volem perdre mai, però l’equip ha fet tot i més; amb un arbitratge així el normal és que haguéssim perdut de 10 gols”. Per acabar, el tècnic va assegurar que “defensivament l’equip ha estat millor a la segona part, però hem estat molt limitats en accions ofensives”.

Després del partit també van parlar Víctor Tomás i Gonzalo Pérez de Vargas, que va reaparèixer a la segona part. El capità, que no va voler valorar en profunditat l’actuació arbitral en un moment “calent”, va dir: “Em sembla increïble que els seus dos centrals defensius acabin el partit; són jugadors que juguen així i sabíem que passaria, però els àrbitres també han de preparar els partits”. El porter també es va mostrar crític: “Han convertit un partit d’handbol en lluita lliure; hem après la lliçó i marxem, tot i que empipats, amb la sensació que podria haver estat pitjor”. Un cop superada l’anada, Gonzalo ja va pensar més enllà: “Al Palau tindrem un nivell d’intensitat igual o més alt que a Kiel; intentarem capgirar l’eliminatòria per anar a la Final Four”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut