Xavi Pascual: “No tinc cap dubte que l’Ademar sortirà a per totes”

Xavi Pascual: “No tinc cap dubte que l’Ademar sortirà a per totes”

El Barça Lassa afronta la visita a la pista del segon classificat, inexpunable fins al moment, mentalitzat de sumar una victòria que deixi el títol a tocar

El Barça Lassa viatja aquest divendres a Lleó per afrontar un dels partits més complicats de la Lliga Asobal. El conjunt de Xavi Pascual s’enfronta dissabte (17 hores, Movistar +) amb l’Ademar Lleó, el segon classificat de la Lliga i que es manté invicte a la seva pista. Els blaugrana intentaran trencar aquesta imbatibilitat local per deixar el títol a tocar. Un triomf culer deixaria el campionat a només un partit.

El de Lleó serà un partit amb connotacions especials per diversos motius. A més del passat blaugrana del tècnic local, Rafa Guijosa, hi ha tres jugadors del Barça Lassa que van jugar al conjunt lleonès: Raúl Entrerríos, Viran Morros i Antonio García. Els dos primers, a més, poden assolir xifres rodones aquest dissabte. El central asturià pot arribar als 450 partits en Lliga Asobal, mentre que el català assolirà els 400. Cal tenir en compte també que Valero Rivera és a quatre gols d’arribar als 500 en Lliga, i Lazarov és a set dels 950. Per completar el capítol de retrobaments, al conjunt lleonès hi juguen Juanín García i Nacho Biosca, tots dos amb passat culer.

Màxima concentració per sumar un triomf clau

Abans de viatjar a terres castellanes, Xavi Pascual ha atès els mitjans informatius. En acabar l’entrenament previ al partit, el tècnic ha destacat la importància de mantenir la concentració i d’oferir la millor versió per endur-se la victòria de Lleó: “No és només que no hagin perdut a casa, és com ha guanyat; l’Ademar s’ha mostrat molt fiable des de l’inici de temporada”. En aquest sentit, i tot i la diferència de punts al capdavant de la classificació, ha estat taxatiu: “No tinc cap dubte que l’Ademar Lleó sortirà a per totes”.

Per últim, el tècnic blaugrana ha valorat la lesió de Gonzalo Pérez de Vargas, que aquest divendres va passar pel quiròfan: “Les lesions formen part de l’esport, i lamentar-se no val per res. Esperem que evolucioni bé, i quan poguem comptar amb ell ja en parlarem”. En conseqüència, Pascual ha informat que Gerard Forns, porter del filial, completarà la porteria a Lleó juntament amb Borko Ristovski.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut