Xavi Pascual: “Ho afrontem com un nou repte”

Xavi Pascual: “Ho afrontem com un nou repte”

El tècnic blaugrana es mostra optimista amb les possibilitats de l’equip a la Copa de Rei, però avisa de la dificultat de la competició i del potencial del primer rival

El tècnic del Barça Lassa d’handbol, Xavi Pascual, ha fet una valoració prèvia de la Copa del Rei d’handbol, que arrenca aquest divendres amb els blaugranes disputant el partit de quarts de final contra el Bada Osca (16.30 hores). “Ho afrontem com un nou repte, un títol en joc que sabem que és complicat i que ens obligarà a donar el màxim de nosaltres mateixos”, ha explicat Pascual.

Sobre el primer rival, un Bada Osca que ha acabat la Lliga Asobal en setena posició, l’entrenador n’ha destacat el potencial: “Crec que és un equip que està jugant molt bé durant tota la temporada: estable, molt regular, amb un joc sòlid, un bon sistema defensiu i bona continuïtat en atac. És un bon equip, sens dubte”.

El torneig del KO arriba pocs dies després de disputar la Final Four de la Lliga de Campions a Colònia. El tècnic blaugrana reconeix que això és un hàndicap, però confia en els seus homes: “Després de jugar dos partits amb aquest nivell d’exigència sempre és complicat, guanyis o perdis, però ara hem de netejar el cap. El més important és el partit contra l’Osca i no hi ha res més”.

Els blaugranes, guanyadors de les tres darreres edicions, jugaran els quarts de final contra l’Osca i, si passen, jugarien les semifinals un dia més tard contra el guanyador de l’eliminatòria entre el Fraikin Granollers i el Bidasoa Irun. A l’altra part del quadre hi apareixen el Naturhouse La Rioja, el Frigoríficos Morrazo, l’Helvetia Anaitasuna i l’Ademar de Lleó, l’equip organitzador. La final tindrà lloc diumenge a les 17 hores. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut