Xavi Pascual: “El Granollers ens exigirà treure el millor”

Xavi Pascual: “El Granollers ens exigirà treure el millor”

El tècnic blaugrana destaca la complicació del duel per iniciar el campionat de Lliga amb un derbi

El Barça Lassa d’hanbol iniciarà el camí de la defensa del títol de Lliga Asobal aquest dimecres al Palau Blaugrana. El sorteig del calendari ha fet que la Lliga comenci amb un dels plats forts del campionat: el derbi català. I és que el primer rival serà el Fraikin Granollers. “El primer partit no és el més fàcil del món per a nosaltres, és un derbi i intentarem donar-ho tot saben que davant tenim un equip que ha canviat bastant i que l’any passat va estar molt bé”, ha destacat el tècnic Xavi Pascual en roda de premsa.

En aquest sentit, el preparador blaugrana ha expressat que “el Granollers ens exigirà treure el millor i tenim el màxim respecte cap a ells”. I ha afegit: “És un equip que sempre ens ho posa difícil aquí al Palau i esperem viure una gran festa de l’handbol i fer la feina correctament”.

D’altra banda, l’entrenador del Fraikin Granollers, Carlos Viver, ha destacat, en la mateixa roda de premsa conjunta des del Palau Blaugrana, que jugar contra el Barça en la primera jornada de Lliga “ens afavoreix, perquè vol dir que l’equip pot créixer durant la Lliga, i és un bon inici i una bona pedra de toc davant d’un dels millors equips del món per posar-nos a prova”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut