Viran Morros: “A l’equip li feia molta il·lusió aquesta Copa ASOBAL”

Viran Morros: “A l’equip li feia molta il·lusió aquesta Copa ASOBAL”

El lateral blaugrana va visitar l’Hora B de Barça TV per parlar del darrer títol de l’any 2016 del Barça Lassa d’handbol

Amb el record encara al cap del triomf a la XXVII Copa Asobal, el blaugrana Viran Morros va visitar els estudis de Barça TV per parlar de com van viure el cap de setmana a Lleó. Al vídeo que acompanya a la notícia podeu veure i sentir les opinions de Morros.

Xavi Pascual, premi al millor entrenador català

La UFEC (Unió de Federacions Esportives de Catalunya) ha escollit els millors esportistes de l’any a Catalunya, i el premi al millor entrenador ha recaigut sobre Xavi Pascual, entrenador del FC Barcelona Lassa d’handbol.

Pascual recollirà avui el guardó a la Festa de l’Esport Català, que tindrà lloc al Museu Marítim de la ciutat de Barcelona des de les 20 h. Pascual compartirà gala amb el millor esportista masculí, el piragüista Saúl Craviotto, i la millor esportista femenina, la nadadora Mireia Belmonte, entre altres guardonats

Una llista molt blaugrana

Ahir el seleccionador estatal d’handbol, Jordi Ribera, va facilitar una llista de 19 jugadors, prèvia a la llista final dels 16 que estaran al Mundial de França. Pérez de Vargas, Entrerríos, Rivera, Tomás i Morros són els jugadors del FC Barcelona Lassa presents a la llista.

Però, en total, 9 dels 19 jugadors han estat a les categories de formació del Barça d’handbol. A Gonzalo, Tomás, Viran i Valero cal afegir-hi el porter Xoan Ledó, Corrales, Molina, Balaguer i Adrià Figueras.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut