Víctor Tomás: “Contra el Kiel seran dos partits nous”

Víctor Tomás: “Contra el Kiel seran dos partits nous”

El capità va visitar el plató de l’Hora B de Barça TV amb el tècnic Xavi Pascual i va valorar l’eliminatòria de Champions contra el conjunt alemany, a més del títol de Lliga Asobal

Dos dies després de guanyar la Lliga Asobal, i tres abans d’afrontar l’inici de l’eliminatòria de quarts de final de la VELUX EHF Champions League, Víctor Tomás i Xavi Pascual van visitar el plató del programa Hora B de Barça TV. El capità i el tècnic del Barça Lassa van valorar el moment en què l’equip arriba al duel europeu i les sensacions viscudes amb el títol domèstic. De cara a l’exigent visita a l’Sparkassen Arena de Kiel, Víctor Tomás va recordar que els partits previs contra el conjunt alemany, com els quarts de la temporada passada o els dos partits de la fase de grups, “no es poden prendre com a referència”. “Seran dos partits nous”, apuntava el capità.

Xavi Pascual, per la seva banda, va explicar que “cada any és un repte majúscul a aquestes alçades de competició; als quarts, sigui contra qui sigui, és complicat”. En aquest sentit, va afegir que “hi ha vuit o nou equips capaços de guanyar la Champions”. Pascual també va recordar l’eliminatòria del curs passat, en què el Kiel va barrar el pas dels blaugranes a la Final Four. “Van ser superiors, i aquest any intentarem que no sigui així”, va dir. Amb aquest objectiu, el Barça Lassa viatjarà aquest dissabte a Alemanya, on diumenge, a les 17.30 hores, buscarà un bon resultat per afrontar la tornada la setmana següent al Palau Blaugrana.

“L’actitud no es negocia”

Més enllà del repte europeu, un cop més Pascual i Víctor Tomás van voler remarcar el mèrit que té la consecució de la setena Lliga Asobal consecutiva per part del Barça Lassa. “Només nosaltres i els que ens rodegen sabem tot l’esforç que hi posem”, deia el capità. En la mateixa línia es va pronunciar el tècnic, que va afirmar que “l’encert es pot negociar, però no l’actitud”. “El compromís es té o no es té, i en aquest cas és màxim”, afegia Pascual. El capità, a més, va voler donar valor al nivell de la Lliga Asobal: “És una lliga poc coneguda, però és molt complicat guanyar en segons quines pistes”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut