Un derbi per començar la Lliga al Palau Blaugrana

Un derbi per començar la Lliga al Palau Blaugrana

Barça i Granollers donen el tret de sortida a la màxima competició estatal

Un derbi entre el FC Barcelona i el BM Granollers sempre és més que un partit, i si tenim en compte que és el matx inaugural de la Lliga 2016/17 i el debut dels blaugranes davant el seu públic, aquest duel, que es podrà seguir per Movistar+ avui, dimecres, a les 20.30 h, té tots els al·licients.

Cares noves

L'enfrontament d’avui també té un altre atractiu: el de veure les cares noves del FC Barcelona Lassa per a la nova temporada. Fins a sis nous jugadors podrien debutar en Lliga i a casa amb els blaugranes aquest curs.

Rivera i Saubich podrien viure el seu retrobament amb l'afició del Palau, i Andersson, Mem, N’Guessan i Ristovski, el seu primer contacte.

Pascual disposa de 17 jugadors de la primera plantilla, i fins una hora bans del partit no facilitarà el llistat definitiu de jugadors.

Un Granollers també renovat

Els del Vallès, entrenats per Carlos Viver, també han tingut canvis a la plantilla. Cal destacar, entre les diverses incorporacions del Fraikin BM Granollers, la presència del lateral Michal Kasal, antic jugador del Barça B.

Amb l’MVP de la temporada passada, l’exblaugrana Adrià Figueras, i la incorporació del porter Vicente Álamo, els de Granollers aspiren a ser un dels equips que lluitaran per les places capdavanteres de la competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut