Silkeborg - FC Barcelona Lassa: Recuperant bones sensacions (23-27)

Els blaugranes han remuntat un resultat que havia estat favorable al Silkeborg fins al descans i han mantingut la superioritat fins al final de l’enfrontament.

El Barça Lassa ha tornat a assaborir la victòria. Els blaugranes venien de perdre l’últim partit a la VELUX EHF Champions League davant el PSG, però han pogut superar la defensa tancada del Silkeborg i han capgirat el partit per aconseguir un nou triomf.

El Silkeborg ha plantejat una defensa individualitzada que ha dificultat la tasca ofensiva blaugrana des del principi. Els homes de Xavi Pascual s’han apropat a l’àrea contrària, però la línia defensiva local s’ha anticipat als contraatacs. Tot i que els danesos han estat els primers a obrir la llauna, el Barça els ha seguit molt de prop al marcador i s’ha viscut un estira-i-arronsa entre els dos conjunts. La circulació de pilota del Silkeborg i els contraatacs ràpids li han permès marcar i distanciar-se dels rivals i, alhora, s’han anticipat defensivament i han sabut llegir el joc blaugrana. Pocs instants abans del descans l’àrbitre ha ensenyat targeta vermella a Jensen a causa de la tercera exclusió, i Lazarov ha aprofitat per retallar diferències, però se n’han anat a la mitja part perdent de dos punts (13-11).

A la represa el Barça ha sortit més endollat en atac i ha fet un canvi defensiu amb Ariño avançat per interrompre la circulació de la pilota. Això ha fet mal al Silkeborg, que ha vist com al segon parcial els blaugranes empataven i capgiraven el marcador, posant-se per davant i agafant les regnes del matx. Al minut 25 el porter local ha jugat més avançat i Andersson i Víctor Tomás (2) han aprofitat l’avinentesa per marcar a porteria buida. Els blaugranes han mantingut l’avantatge fins al final i han signat una nova victòria (23-27).

El Barça jugarà el proper partit al Palau Blaugrana davant el Port Sagunt –cinquè classificat–, duel corresponent a la jornada 12 de Lliga Asobal.