Setmana de copes a l’handbol blaugrana

Setmana de copes a l’handbol blaugrana

El 1er equip juga la Copa Asobal i el filial l’anada de la tercera eliminatòria de Copa del Rei

S’inicia una setmana amb força moviment a l’handbol blaugrana. En ordre cronològic, el primer en sortir a la pista serà el segon equip, que dimecres a les 20.30 h i en el pavelló d’handbol de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, jugarà l’anada de la tercera eliminatòria de Copa davant un equip Asobal, el BM Guadalajara. Durant el cap de setmana i a Lleó, el Barça Lassa jugarà la XXVII edició de la Copa Asobal.

El darrer compromís de l’any

Dissabte 17 i diumenge 18, Lleó acollirà la XXVII edició de la Copa Asobal. Els blaugranes la juguen en qualitat de primer classificat de la primera volta de la Liga Loterías Asobal i la seva semifinal tindrà lloc dissabte a les 17 h davant el Naturhouse La Rioja, en directe per Movistar+.

Els blaugranes, vigents campions de la competició, tindran davant l’altre equip de la Lliga que juga Champions, el Naturhouse La Rioja, en un partit complicat per accedir a la final. L’altra semifinal la jugaran els locals de l’Abanca Ademar i el Fraikin BM Granollers, que es jugarà a les 19 h del mateix dissabte. La final tindrà lloc diumenge a les 16.45 h i tots els partits es podran veure per Movistar+.

A seguir somiant

Per la seva banda el segon equip té compromís de Copa aquest dimecres a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Desprès d’haver eliminat a Fertiberia Port Sagunt, els blaugranes juguen la tercera eliminatòria de Copa davant un altre equip Asobal com és BM Guadalajara.

Aquesta eliminatòria és a doble partit. L’anada serà dimecres 14 a les 20.30 h a Sant Joan Despí i la tornada serà el dimecres 21 a Guadalajara.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut