La selecció espanyola tanca la classificació amb golejada

La selecció espanyola tanca la classificació amb golejada

El combinat de Jordi Ribera, amb Viran Morros, Raúl Entrerríos i Aitor Ariño sobre la pista –Pérez de Vargas ha descansat– ha superat clarament Finlàndia (46-16) en l’última jornada

La fase de classificació per a l’Europeu d’handbol del 2018 arriba al final amb protagonisme de molts jugadors del Barça Lassa. Aquest dissabte la selecció espanyola ha tancat la classificació amb ple de victòries després de golejar Finlàndia (46-16) en un partit disputat a Alacant amb tres culers sobre la pista. Viran Morros, Raúl Entrerríos i Aitor Ariño han tingut minuts en l’últim duel, mentre que Gonzalo Pérez de Vargas ha descansat. En la penúltima jornada, l’equip de Jordi Ribera havia guanyat Bòsnia-Hercegovina per 19-25, i ha acabat la fase de classificació invicte.

Des de l’inici ha quedat clara la superioritat de la selecció espanyola sobre la finlandesa. Després de 15 minuts el marcador reflectia un clar 14-4, i la diferència no ha deixat de créixer fins al 46-16 definitiu. Els tres jugadors del Barça Lassa que hi han participat han aportat gols al triomf. Aitor Ariño n’ha fet quatre, Raúl Entrerríos, dos, i Viran Morros, un. Gonzalo Pérez de Vargas, habitual protagonista, s’ha quedat a la banqueta en aquesta ocasió.

Aquest dissabte també ha jugat el combinat francès –amb Cedric Sorhaindo, Timothey N’Guessan i Dika Mem a les seves files–, que ha superat Bèlgica per 32-28 i ha certificat la seva presència a l’Europeu com a primer del grup 7 amb 10 punts.

Aquest diumenge jugaran els últims blaugranes implicats en la classificació per a l’Europeu. Kiril Lazarov i Borko Ristovski, amb Macedònia, es jugaran la presència a la cita del gener contra la República Txeca, mentre que Kamil Syprzak, amb Polònia, i Xavi Pascual, amb Romania, s’enfronten sense opcions de classificació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut