Xavi Pascual: “Ens motiva compartir el títol amb la nostra gent del Palau”

Xavi Pascual: “Ens motiva compartir el títol amb la nostra gent del Palau”

El Barça Lassa rebrà el trofeu com a campió de la Lliga Asobal després del partit d’aquest dissabte (17 hores) contra el Puente Genil, del qual Xavi Pascual ha destacat que “té una bona primera línia”

El Barça Lassa afronta aquest dissabte un altre partit de la Lliga Asobal amb la visita de l’Ángel Ximénez – Avia Puente Genil. Després del partit, que es disputarà a les 17 hores, el conjunt blaugrana rebrà el trofeu que l’acredita com a campió de la Lliga Asobal, tres setmanes després d’assegurar-se el títol matemàticament. Els homes de Xavi Pascual podran, d’aquesta manera, oferir la copa a l’afició. “Ens motiva haver guanyat el títol i poder compartir-lo amb la nostra gent al Palau”, ha dit el tècnic culer en la roda de premsa prèvia. A continuació, però, ha afegit: “Això és posterior al partit, i la nostra atenció estarà en el que passi a la pista”.

I és que Xavi Pascual no vol cap distracció tot i tenir el títol assegurat: “És un partit que volem guanyar i seguir en la nostra línia; és una setmana important per treure dues victòries, i a partir de la següent centrar-nos en la preparació de la Final Four”. Abans de la cita europea encara quedaran dos partits més de Lliga, però el tècnic reconeix: “Tenim un objectiu molt clar: arribar de la millor manera possible a la F4”.

Un equip alliberat

Al Palau hi arribarà un Puente Genil amb la salvació assegurada i del qual Xavi Pascual ha destacat que “té una bona primera línia, una capacitat de llançament important i és descarat”. El que els fa més perillosos segons el tècnic és, precisament, la seva situació a la taula: “Quan han aconseguit la salvació s’han alliberat i és quan estan jugant millor”.

Quant a la convocatòria, Xavi Pascual ha confirmat que continuarà reservant jugadors com ha fet en els últims partits: “Al mínim risc de molèsties físiques, el jugador sortirà de la convocatòria”. En aquest sentit, també ha confirmat que inclourà a la convocatòria el pivot de l’equip juvenil Dani Ramos, que aquest divendres s’ha exercitat amb el primer equip.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut