PSG - FC Barcelona Lassa: Primera derrota davant un totpoderós (33-26)

PSG - FC Barcelona Lassa: Primera derrota davant un totpoderós (33-26)

Els blaugranes s’han esforçat i han lluitat durant tot el partit, però no han pogut evitar perdre el primer duel de la temporada davant un PSG fort en atac.

El Barça Lassa ha perdut el primer partit de la temporada. I ho ha fet davant el PSG, un dels equips més forts d’Europa. La visita s’entreveia complicada, però els blaugranes, tot i els baixes de Sorhaindo i Jícha, no han perdut la cara al partit (33-26). Els de Xavi Pascual sumen cinc victòries i una derrota, els mateixos números que el PSG.

El FC Barcelona Lassa s’enfrontava a un dels compromisos més complicats de la VELUX EHF Champions League davant un equip que tan sols havia perdut un partit a la competició. Xavi Pascual ja ho comentava abans de l’enfrontament: “El PSG s’ha reforçat moltíssim, juga molt bé i té molta qualitat”. L’entrenador també va dir que el Barça donaria el màxim per fer-ho tan bé com fos possible, però, tot i que els blaugranes hi han deixat la pell, l’esforç no ha estat suficient per evitar la primera derrota de la temporada.

Els homes de Xavi Pascual han començat el duel dominant la possessió i liderant el joc, i al minut 3 Anderson ha fet un gol des del costat dret després de col·locar la pilota a l’escaire. Tot i això, l’exblaugrana Luka Karabatic ha penetrat la defensa del Barça i ha aprofitat la circulació de la pilota per igualar el marcador. El porter blaugrana Ristovski s’ha anticipat als llançaments dels francesos i ha evitat encaixar tres gols, però el PSG ha avançat la defensa, cosa que ha permès que els contraatacs fossin més ràpids i efectius.

Els locals han aprofitat el potencial ofensiu de jugadors com Karabatic i Remili per dur les regnes del PSG, però el Barça ha pogut retallar distàncies gràcies a la qualitat d’Ariño en el desplaçament. Els homes de Xavi Pascual han insistit en atac i han arribat a l’àrea contrària, tot i que els un contra un dels PSG a l’àrea de Ristovski els han permès arribar a la mitja part amb un avantatge de tres gols (15-12).

A la represa el PSG ha aprofitat la bona sintonia en la circulació de la pilota per continuar augmentant l’avantatge. Tot i que el Barça s’ha mantingut ferm en atac i ha mogut la pilota per habilitar el llançament, els francesos han fet servir la potència de braç per batre el porter. La solidesa defensiva dels locals no ha impedit que els culers s’ensorressin, i han mantingut la calma i la confiança fins al final del partit. Tot i que Xavi Pascual ha demanat als jugadors que fessin uns atacs en llarg per tal de trobar un llançament clar, la línia defensiva del PSG ha tapat els forats i ha evitat que els barcelonistes capgiressin el marcador. El Barça Lassa jugarà el proper partit a domicili davant el Bidasoa Irun, novè classificat de la Lliga Asobal

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut