THW Kiel – FC Barcelona Lassa: Primer assalt d’un clàssic europeu

THW Kiel – FC Barcelona Lassa: Primer assalt d’un clàssic europeu

Els blaugrana busquen un bon resultat en un intimidador Sparkassen Arena per intentar assolir, la setmana vinent al Palau, el bitllet per disputar la Final Four de Colònia

Un cop assegurat el títol de Lliga Asobal, al Barça Lassa li arriba l’hora d’un altre gran repte marcat al calendari. El conjunt de Xavi Pascual inicia aquest diumenge l’eliminatòria dels quarts de final de la VELUX EHF Champions League a Alemanya, on buscarà un bon resultat per afrontar amb optimisme la tornada la setmana vinent i poder treure el bitllet per a la Final Four de Colònia. Al davant hi haurà un altre dels grans d’Europa, el Kiel. L’anada, a més, es disputarà en un escenari temible com és l’Sparkassen Arena, on en el partit de la fase de grups el Barça Lassa va aconseguir un empat (27-27).

El Kiel – Barça Lassa és un dels encreuaments clàssics de la història de la Lliga Campions d’handbol, tal com recordava Filip Jicha, que va jugar a Kiel vuit temporades, en la prèvia. Els zebres i els culers s’han enfrontat en un total de 23 ocasions a la màxima competició europea. En 12 visites al Kiel, el conjunt blaugrana ha sumat dues victòries, dos empats i vuit derrotes, una dada que reflecteix el grau de dificultat del partit d’aquest diumenge. Els culers s''hi han preparat a consciència, i aquesta setmana han presentat l'espot amb què l'equip s'ha conjurat per endur-se un bon resultat d'Alemanya.

El Barça Lassa va viatjar cap a terres germàniques aquest dissabte després de completar l’últim entrenament. Per afrontar l’exigent compromís a Kiel, Xavi Pascual es va endur 18 jugadors –tota la plantilla a excepció de Lasse Andersson, lesionat de llarga durada. El tècnic ha comunicat aquest matí la llista d’inscrits per al partit, amb Gonzalo Pérez de Vargas, absent en els últims partits.

En la roda de premsa prèvia, Xavi Pascual i Filip Jicha van coincidir a destacar la dificultat de guanyar a l’Sparkassen Arena i la necessitat de mantenir la concentració durant tot el partit. Tot i així, el tècnic blaugrana va remarcar que no pensa en els resultats històrics del Barça a Alemanya: “Només m’importa el que hem preparat”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut