Fraikin BM Granollers – FC Barcelona Lassa: Un derbi amb una final de Copa en joc

Fraikin BM Granollers – FC Barcelona Lassa: Un derbi amb una final de Copa en joc

Després d'accedir a les semifinals amb autoritat, els blaugranes busquen el bitllet per a la final que els permeti lluitar per tancar la temporada amb un títol

A un pas d’una nova final. El Barça Lassa es juga aquest dissabte, a les 18 hores, l’accés a la final de la Copa del Rei contra el BM Granollers. El derbi català decidirà el primer finalista de la competició que s’està disputant des d’aquest divendres al Palau dels Esports de Lleó. El conjunt de Xavi Pascual, que es va imposar amb autoritat al Bada Osca als quarts de final (32-19), buscarà allargar la ratxa de victòries en competicions domèstiques per lluitar per l’últim títol de la temporada.

És l’últim cap de setmana de competició aquest curs, i després de caure a la VELUX EHF Final4 els culers volen refer-se aixecant la Copa a Lleó. Per fer-ho, primer han de superar el Granollers a les semifinals. El conjunt vallesà es va imposar al Bidasoa Irun en el primer partit dels quarts de final, que es va jugar divendres (31-29), per creuar-se en el camí del Barça Lassa en el segon duel de la fase final, que s’està disputant amb el format de Final a Vuit.

A l’altra banda del quadre, l’Helvetia Anaitasuna i el Naturhouse La Rioja es jugaran l’altra plaça a la final de diumenge. El conjunt pamplonès va eliminar l’amfitrió, l’Ademar de Lleó, en guanyar-lo per 25-26, i els de La Rioja van fer el mateix amb el Frigoríficos Morrazo (32-27).

Cinquè derbi del curs

Barça Lassa i Granollers s’han vist les cares fins a quatre vegades aquesta temporada. Abans de creuar-se a la Copa del Rei, culers i vallesans van jugar els dos partits de Lliga Asobal i les finals de la Copa Asobal i de la Supercopa de Catalunya. Tots quatre enfrontaments van acabar amb triomf blaugrana, i aquest dissabte els homes de Xavi Pascual volen allargar l’estadística per treure el seu bitllet per a la final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut