FC Barcelona Lassa – Naturhouse La Rioja: Una final com a colofó de la temporada

FC Barcelona Lassa – Naturhouse La Rioja: Una final com a colofó de la temporada

Els homes de Xavi Pascual busquen acabar el curs aixecant la quarta Copa del Rei consecutiva davant d’un equip ple de jugadors amb passat blaugrana

60 minuts separen el Barça Lassa del final de la temporada 2016/17 i d’un últim títol per a les seves vitrines. Els homes de Xavi Pascual disputen aquest diumenge la final de la Copa del Rei que s’està disputant aquests dies a Lleó. Els blaugranes buscaran tancar el curs amb un títol, i ho faran contra el Naturhouse La Rioja a les 17 hores.

El conjunt culer ha arribat a la final amb pas ferm, desfent-se del Bada Osca als quarts de final (32-19) i del Fraikin Granollers a les semifinals (23-37). L’equip de La Rioja, per la seva banda, es va imposar al Frigoríficos Morrazo als quarts (32-27) i a l’Helvetia Anaitasuna a la segona semifinal (33-21). Aquest serà el quart partit de la temporada entre culers i logronyesos, ja que fins al moment han disputat els dos partits de Lliga (22-24 i 28-24) i les semifinals de la Copa Asobal (33-28), tots amb triomf blaugrana.

Al Palau dels Esports de Lleó, el Barça Lassa buscarà ampliar encara més la seva hegemonia a la competició copera. I és que els culers han guanyat les últimes tres edicions de la Copa del Rei i, en cas de fer-se de nou amb el títol, seria el primer equip a la història en aconseguir-ne quatre de manera consecutiva. Una victòria aquest diumenge suposaria el 21è títol de Copa de la secció en tota la història.

Molts exblaugranes

El rival dels culers en aquesta final compta amb molts jugadors a les seves files amb passat blaugrana. Fins a cinc jugadors del Naturhouse La Rioja han defensat en algun moment de la seva carrera la samarreta del FC Barcelona. Quatre d’ells podran ser sobre la pista, mentre que Albert Rocas –al Barça del 2007 al 2012- no podrà disputar la final a causa d’una lesió.

La resta sí que s’enfrontaran al Barça Lassa a Lleó. Ángel Montoro (2012/13), Rubén Garabaya (2007-2010), Carlos Molina (2009-2012) i Javi García, format a les categories inferiors del Club, buscaran evitar el títol culer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut