FC Barcelona Lassa – Bada Osca: Tarda de comiats abans de les finals

FC Barcelona Lassa – Bada Osca: Tarda de comiats abans de les finals

Els blaugranes juguen l’últim partit de la temporada al Palau Blaugrana el dia en què l’afició podrà acomiadar amb honors Jesper Noddesbo i Kiril Lazarov

El Barça Lassa juga aquest dissabte l’últim partit de la temporada 2016/17 al Palau Blaugrana. La visita del Bada Osca (17 hores) donarà per finalitzada la Lliga Asobal que el conjunt blaugrana va conquistar quatre jornades abans. Una tarda que, a més de “sumar ritme competitiu” –com va dir Xavi Pascual en roda de premsa–, servirà per acomiadar com cal Jesper Noddesbo i Kiril Lazarov. Tots dos jugadors deixaran el Club a final de temporada, i viuran el seu últim partit al Palau. L’afició podrà fer un últim reconeixement a la seva trajectòria al FC Barcelona amb uns actes que començaran 20 minuts abans de l’inici del matx.

Amb el tancament de la Lliga Asobal es donarà pas als dos caps de setmanes decisius per al desenllaç de la temporada. La fi de la competició de la regularitat serà el preludi de la disputa de la VELUX EHF Final4 (3 i 4 de juny) i de la Final a Vuit de la Copa del Rei (9, 10 i 11 de juny). De fet, l’Osca també serà el rival als quarts de final de la Copa que es jugarà a Lleó. Això, però, no condicionarà el partit de Lliga, segons Xavi Pascual. El tècnic va reconèixer que l’equip té “el focus posat 100% a Colònia”, però va lloar les qualitat de l’equip aragonès, del qual va destacar la temporada realitzada i la classificació per a la fase final de la Copa.

Després de tot un curs de victòries i emocions, el Palau podrà donar l’última empenta al seu equip per intentar guanyar els dos títols que queden en joc. Colònia, amb la VELUX EHF Final4, i Lleó, amb la Copa del Rei, esperen el conjunt de Xavi Pascual. Però, abans, el Palau mereix una última tarda de competició, comiats i emocions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut