fcb.portal.reset.password

Els aficionats podran acompanyar l'equip a la Final Four | VÍCTOR SALGADO - FCB

El Barça Lassa no fallarà a la cita de la VELUX EHF Final 4 els propers 3 i 4 de juny a Colònia, i els aficionats que ho vulguin podran acompanyar l’equip a la ciutat alemanya. El Club, a través dFCBDesplaçaments, ofereix dues vies diferents per estar amb el conjunt de Xavi Pascual en el cap de setmana decisiu.

En primer lloc, els socis del Club, penyistes, amics de l’handbol i aficionats en general tenen un paquet de viatge que inclou el vol xàrter a Colònia, els trasllats a l’hotel, al pavelló i a l’aeroport, i l’assegurança bàsica. Aquest paquet té un preu de 325 € per als socis del FC Barcelona i de 470 € per als penyistes i amics de l’handbol.

El segon format de viatge afegeix a l’anterior l’allotjament a l’hotel Hilton Cologne. En aquest cas, el preu per als socis del Club és de 554 € i de 673 € per a la resta.

Cal recordar que a partir d’aquest dimarts es van posar a la venda els abonaments per a la VELUX EHF Final4. Fins al divendres 5 estan a disposició exclusiva dels abonats i els amics de l’handbol, i a partir del dissabte 6 s’obrirà el procés de sol·licitud a la resta de socis.

Envia un correu electrònic a fcbdesplacaments@fcbarcelona.cat per consultar la disponibilitat
Tornar a dalt