Jesper Noddesbo, el danès que va robar el cor al Palau

Jesper Noddesbo, el danès que va robar el cor al Palau

El ‘3’ blaugrana deixarà el FC Barcelona convertit en un dels jugadors forans més estimats per l’afició i amb 38 títols sota el braç, a falta de disputar la Final Four i la fase final de la Copa del Rei

Jesper Noddesbo deixarà el FC Barcelona Lassa un cop acabi la temporada després de 10 anys al Club. Així ho ha anunciat el danès aquest dijous en una roda de premsa en què no ha pogut evitar les llàgrimes. I és que la vinculació del danès i el Barça ha anat més enllà de la samarreta i la pista. Des que va arribar al Club la temporada 2007/08 procedent del Kolding, Noddesbo es va convertir en un dels jugadors estrangers més estimats de la història de la secció per l’afició del Palau Blaugrana.

10 anys a l’equip han donat per a molt. Noddesbo ha arribat a ser el segon capità del Barça Lassa per darrere de Víctor Tomás. Una relació de deu anys de la qual diu molt el gest que Tomás va tenir amb el danès el dissabte 10 de maig al Palau. El conjunt blaugrana rebia el trofeu que l’acreditava com a guanyador de la Lliga Asobal, i el capità va cedir el braçal i l’honor d’aixecar la copa a Noddesbo. Tots dos, juntament amb Sorhaindo, Entrerríos, Ariño i el tècnic Xavi Pascual, han guanyat les últimes set lligues de manera consecutiva.

Un palmarès de luxe per ampliar

Aquesta Lliga Asobal que va aixecar ben amunt al Palau és l’últim dels 38 títols que suma Jesper Noddesbo fins al moment. La col·lecció inclou, a més de les set lligues, dues Lligues de Campions, set Copes Asobal, cinc Copes del Rei, dues Super Globes, set Supercopes d’Espanya i vuit Supercopes de Catalunya. Una vitrina que podria augmentar abans del seu adéu definitiu, ja que el Barça Lassa encara ha de disputar la VELUX EHF Final Four (3 i 4 de juny) i la Final a Vuit de la Copa del Rei (9, 10 i 11 de juny).

Les llàgrimes i l’emoció de Noddesbo en la roda de premsa de comiat no són més que el reflex de la relació que ha mantingut durant 10 anys amb el FC Barcelona, amb el Palau Blaugrana i amb la seva gent. La seva aportació encara no ha acabat, i buscarà tancar l’etapa blaugrana amb dos títols més a Colònia i Lleó. El danès iniciarà a partir d’aquest estiu noves aventures professionals, però una part de la samarreta del Barça amb el ‘3’ a l’esquena portarà el nom de Jesper Brian Noddesbo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut