Pascual: “El Veszprém és candidat a guanyar la Champions”

Pascual: “El Veszprém és candidat a guanyar la Champions”

“Sabem les dificultats que hi ha, però farem el nostre handbol”, ha afirmat Xavi Pascual a la roda de premsa prèvia al partit d'aquest dissabte

Aquest dissabte a les 17.30 hores el Barça Lassa reprendrà el camí a la VELUX EHF Champions League a la pista del vigent subcampió d’Europa, el Telekom Veszprém, en un partit que es podrà seguir en directe per Esport3. Els blaugranes arriben líders de grup amb 16 punts en nou jornades disputades, i els hongaresos són tercers de grup amb 10 punts. De com arriben els blaugranes a la cita de Veszprém n'ha parlat Xavi Pascual: “Veig com es troba l’equip i ens hem entrenat bé, estem recuperant coses tot i que encara ens falta rodatge a causa de l’aturada pel Mundial”. “Sabem les dificultats que hi ha –continua–, però farem el nostre handbol i esperem ser capaços d’emportar-nos el partit”.

Per viatjar a Hongria, el tècnic blaugrana s’enduu 16 jugadors amb l’única baixa a la convocatòria de Joan Saubich. Pascual no es refia del potencial del conjunt hongarès: “Només ha perdut un partit i ja vam veure de quina manera i contra qui, a l’últim segon i davant el PSG”. “És un dels candidats a guanyar la Champions”, afirma Pascual abans d’explicar els punts forts del rival –aquest dissabte– del FCB Lassa: “És un equip molt agressiu en el sistema defensiu, amb molta pressió. Serà difícil que el nostre atac flueixi amb tranquil·litat i continuïtat, perquè intenten interceptar les línies de passada”. El potencial del Veszprém no es redueix només a les tasques defensives, sinó que s’amplia al joc d’atac, on “té capacitat de llançament en tota la primera línia”, diu el tècnic culer. “Per alguna cosa és el subcampió d’Europa”, conclou.

La dificultat de jugar a Veszprém

El Barça d’handbol farà la seva vuitena visita a la pista del Veszprém. En les set anteriors els culers han aconseguit dues victòries, un empat i quatre derrotes.

La fortalesa com a locals dels homes entrenats per l’exjugador del FC Barcelona Xavi Sabaté es demostra amb els resultats: només el PSG i per un sol gol, 28 a 29, ha estat capaç de guanyar aquesta temporada a la seva pista. El Veszprém Arena és una de les pistes amb més ambient d’Europa i on els blaugranes podran trobar-se amb antics companys com Nagy, Kopljar i Ugalde.

En el partit d’anada, els barcelonistes es van imposar al Palau per 26 a 23.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut