Pascual: “El Flensburg és un equip capaç de guanyar la Champions”

Pascual: “El Flensburg és un equip capaç de guanyar la Champions”

Un dels millors partits de l’handbol mundial espera el Barça Lassa diumenge al Palau

Diumenge a les 19.30 h i en directe per Esport3 el Barça Lassa juga un dels partits més importants de la primera fase de la VELUX EHF Champions League al Palau Blaugrana. L’SG Flensburg-Handewitt, actual líder de la Bundesliga alemanya, serà el rival dels blaugranes en un duel vital per continuar en la lluita per la primera posició de grup.

Xavi Pascual ha fet la tradicional valoració del partit davant els mitjans Informatius, la qual podeu veure en el vídeo adjunt.

La importància del partit

El Barça Lassa lidera el grup A de la Champions amb 20 punts, i el segueix el PSG amb 18 punts. Si els blaugranes volen continuar lluitant per les posicions de privilegi, un triomf davant el Flensburg és vital per assolir aquesta fita.

Els alemanys estan immersos en la lluita per la tercera plaça de grup i han demostrat ser un dels equips més difícils de batre en aquesta Champions. El Barça Lassa va poder superar-los per un ajustat 27 a 28 a domicili, i el PSG va aconseguir un triomf en els darrers segons a la pista del Flensburg per 33 a 34 la setmana passada.

Amb tota la plantilla

El Barça Lassa arriba a la cita amb els 17 jugadors disponibles, i Pascual en descartarà un de cara a la cita davant el Flensburg. Per la seva banda, els alemanys tenen la baixa principal del central danès Thomas Mogensen.

I cara a cara es trobaran dos estrategues a les banquetes. Xavi Pascual i Ljubomir Vranjes, sempre que s’han trobat, han demostrat la seva qualitat com a tècnics fent dels partits entre el Barça i el Flensburg duels de gran qualitat.

Resten entrades a disposició de socis i públic a www.fcbarcelona.cat

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut