Pascual: “Benidorm sempre ens ho posa difícil”

Pascual: “Benidorm sempre ens ho posa difícil”

Dimarts el Palau Blaugrana acollirà la jornada 20 de la Lliga Loterías Asobal

Sense temps per gaudir del triomf de diumenge davant el Flensburg, i abans de visitar la pista del THW Kiel, el Barça Lassa jugarà davant el BM Benidorm la jornada 20 de la Lliga Loterías Asobal. Dimarts a les 20.30 h els blaugranes cercaran un nou triomf al Palau Blaugrana per continuar liderant la màxima competició domèstica. De tot plegat n'ha parlat el tècnic blaugrana, Xavi Pascual, al vídeo adjunt.

La màquina no para

Des del retorn del campionat del món, i durant el mes de febrer, el Barça Lassa ha jugat set partits, tres de Champions i quatre de Lliga, i dimarts serà el vuitè durant els 28 dies de febrer.

Tot i aquest alt volum de partits, i amb l’afegit de la presència de 12 jugadors blaugrana en el campionat del món del mes de gener, els blaugranes han resolt tots els enfrontaments amb triomfs.

De cara al matx davant de Benidorm, Pascual donarà la llista definitiva abans de l’inici de l’enfrontament.

Un nou Benidorm

Els de la Marina Baixa ocupen el darrer lloc de la classificació amb 9 punts en 19 jornades, i cerquen sortir de les posicions de descens. Però el BM Benidorm, des del canvi d’entrenador, ha mostrat una molt millor cara.

Un històric de l’handbol i campió de la Champions amb el Portland San Antonio, Zupo Equisoain, ha donat un nou ritme a l’equip, que des de la destitució de l’anterior tècnic, Fernando Latorre, va caure per només dos a gols a la sempre difícil pista del Fraikin BM Granollers i va superar el BM Guadalajara. Ara es troben a 3 punts de les places de salvació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut