N’Guessan: “És un gran repte venir al Barça Lassa”

N’Guessan: “És un gran repte venir al Barça Lassa”

El jugador francès espera “tenir molt èxit” al conjunt blaugrana i seguir “el bon moment” que viu després de guanyar la medalla de plata als Jocs Olímpics amb la selecció de França

Timothey N’Guessan ha estat presentat aquest dilluns al matí com a nou jugador del Barça Lassa d’handbol. El lateral ha signat per a tres temporades amb el club blaugrana i lluirà el dorsal ‘19’, segons ha explicat el directiu responsable de la secció, Joan Bladé. El jugador francès ha assegurat que “és un gran repte venir al Barça Lassa”, i que espera “contribuir i aportar moltes coses a l’equip”.

El mànager esportiu de la secció, David Barrufet, ha definit N’Guessan com un jugador “jove de present i futur, físicament molt fort, amb gran tir i un gran un contra un”. El mànager esportiu s’ha congratulat de disposar de tots els jugadors per a l’inici de la temporada, i ha explicat que l’equip està en bones condicions. Barrufet ha assegurat que els nous fitxatges “s’estan adaptant molt bé”, i que “el gruix de feina està per arribar”, ja que s’han d’acoblar totes les incorporacions al joc de l’equip entrenat per Xavi Pascual.

Per la seva part, N’Guessan s’ha mostrat feliç d’arribar al Barça Lassa, i ha assegurat que “hi ha molta feina a fer i molt per aprendre”. El lateral francès ha explicat que espera mantenir el bon moment que viu després de la medalla d’argent olímpica, i s’ha definit com un jugador “amb potència i molta força en defensa”. N’Guessan ha confirmat que pot jugar de lateral o de central, una tasca que ja va desenvolupar al Chamberý, el seu anterior equip.

Preguntat per la seva adaptació al grup blaugrana, N’Guessan ha confirmat que Sorhaindo serà una peça clau en el procés, però ha assegurat: “He d’aprendre el castellà i, amb el Dika -Mem-, posar-nos al dia amb la resta de companys”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut