La pretemporada del Barça Lassa d’handbol

La pretemporada del Barça Lassa d’handbol

El dilluns 8 d’agost arrenca el nou projecte de l’handbol blaugrana per a la temporada 20016/17

Les vacances comencen a tocar la seva fi. Els homes de Xavi Pascual ja escalfen motors per tornar a la feina. Serà dilluns, 8 d’agost, dia que els jugadors del Barça Lassa estan citats per encetar la feina de la pretemporada. Una pretemporada marcada per la disputa dels JJOO de Rio.

Els primer dies

El dia 8 d’agost estan citats a Barcelona 10 dels 17 jugadors, que estaran al Palau Blaugrana per començar la feina. Mancaran els cinc jugadors que el Barça té als JJOO de Rio: N’Guessan, Sorhaindo, Noddesbo, Jallouz i Syprzak, i Dika Mem i Lasse Andersson.

Mem i Andersson s’incorporaran a l’equip el dia 15. El francès està disputant l’Europeu amb la selecció sub-20, i Andersson va estar fins al darrer tall amb l’equip olímpic danès i tornarà el dia 15.

Tremps, Rey, Oliveras, Amigó i Forns seran els jugadors del segon equip que s’entrenaran els primers dies amb el primer equip. Els joves Xavi Castro i Aleix Gómez, ara amb la selecció espanyola sub-20, s’entrenaran amb el primer equip un cop finalitzada la seva participació a l’Europeu.

La primera presa de contacte amb la competició serà el 25 d’agost, en què el Barça Lassa jugarà la semifinal de la Supercopa de Catalunya a la pista del CH Sant Esteve Sesrovires, a les 20.30 h.

Més enllà

Fins al dia 29 d’agost els blaugranes s’entrenaran a Barcelona, a cavall del Palau Blaugrana i la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Les sessions a la pista es combinaran amb el treball físic i alguns partits amistosos a porta tancada.

El dia 29 serà el moment en què els cinc jugadors que disputen els JJOO tornaran a la disciplina barcelonista. Aquell mateix dia els blaugranes es dirigiran a Encamp (Andorra) per realitzar l’estada de pretemporada.

Directament des d’Encamp, el Barça Lassa viatjarà a Pamplona per disputar, el 3 de setembre, la final de la Supercopa Asobal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut