La dotzena Copa Asobal ja és del Barça d’handbol

La dotzena Copa Asobal ja és del Barça d’handbol

Amb sis Copes Asobal de manera consecutiva, els blaugranes són els primeres en assolir aquesta fita

Desprès del triomf per 30 a 25 davant el BM Granollers, el Barça Lassa d’handbol ja viatja cap a Barcelona amb el trofeu de la XXVII Copa Asobal. Els blaugranes sumen 12 títols a la competició i són el primer club que assoleix 6 de manera consecutiva.

Ampli domini

El FC Barcelona amplia el seu domini a la Copa Asobal. Els blaugranes sumen la dotzena Copa Asobal al seu palmarès. Tot i que l’equip blaugrana és el conjunt que n’ha guanyat més, ha hagut de treballar de valent per configurar-se al capdavant del palmarès.

Els blaugranes reediten el títol aconseguit la temporada passada a Lleó, on van superar el Naturhouse La Rioja a la final (35-31). Amb el triomf contra el Granollers, el Barça revalida el títol per sisè any consecutiu, un fet que supera la millor ratxa de triomfs de la història, que compartia amb BM Ciudad Real, que va guanyar cinc copes Asobal consecutives (del 2003 al 2007).

Ara els blaugranes sumen sis seguides. Una ratxa que va iniciar-se l’any 2011 a Lleó i que a la mateixa ciutat ha vist com el Barça d’handbol tornava a fer història.

Una ratxa increïble

Amb l’obtenció de la Copa Asobal els blaugranes sumen 140 partits seguits guanyant en competicions domèstiques. En Lliga porten 106 triomfs seguits, 8 en Copa Asobal, 7 a la Supercopa de Catalunya, 15 en Copa del Rei i 4 en Supercopa Asobal.

El d’avui ha estat el tercer títol de la temporada. A la Copa Asobal es sumen la Supercopa de Catalunya i la Supercopa Asobal. De cara a l’any 2017, els blaugranes tenen opcions intactes de poder guanyar Champions, Lliga i Copa del Rei.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut