FC Barcelona Lassa – BM Granollers: Campions de la Copa Asobal! (30-25)

FC Barcelona Lassa – BM Granollers: Campions de la Copa Asobal! (30-25)

Els blaugranes s’han imposat en un grandíssim partit en què Víctor Tomàs (7/9) i Kiril Lazarov (9/11) han estat els màxims golejadors i jugadors clau perquè els de Xavi Pascual s’emportessin la sisena final de Copa Asobal consecutiva

El Barça d'hanbol ha tornat a fer història després de proclamar-se campió de la Copa Asobal per sisena vegada consecutiva. Els de Xavi Pascual s'han imposat en un esplèndit partit al BM Granollers per un 30 a 25.

El FC Barcelona Lassa es presentava al Palau Municipal dels Esports de Lleó amb unes molt bones sensacions després de jugar una gran semifinal davant del Naturhouse La Rioja (33-28). El partit d’avui ha començat amb un Barça molt concentrat en atac i decidit a endur-se el sisè títol consecutiu.

Des del primer minut els de Xavi Pascual han impartit un ritme molt elevat, i als primers deu minuts ja tenien el marcador de cara (5-4). Dika Mem ha sortit força endollat en aquests primers instants, i ha anotat gols després d’algunes bones triangulacions amb els seus companys. El Granollers, que havia plantejat durant els primers 17 minuts un atac amb set jugadors i sense porter, ha rebut tres gols sense porter, i ràpidament l’equip que avui jugava com a visitant ha hagut de canviar de tàctica i tornar al sistema més tradicional.

Igualtat i intensitat

Un Barça molt intens en defensa ha complicat  els atacs de l’equip rival. Tot i el ritme alt que plantejava el conjunt de Xavi Pascual, el Granollers s’ha mostrat amb plenes forces i condicions per jugar als blaugranes de tu a tu. A falta de deu minuts per acabar el matx els de Carlos Viver han aconseguit empatar i han posat una marxa més. Aquesta progressió ha obligat el Barça Lassa a no relaxar-se ni un moment.

La defensa blaugrana tancava bé els espais centrals de la pista perquè al conjunt rival li costés més acabar alguna jugada amb gol. El matx ha continuat molt disputat, i al minut 26 de la primera meitat hi havia un marcador molt igualat (11-11). Victor Tomás ha donat oxigen al Barça per arribar al descans amb un petit avantatge de 15 a 13. La mobilitat que Xavi Pascual ha donat a l’equip ha aportat aire fresc sobre el parquet i ajudava els blaugranes a mantenir un bon ritme.

Segona part amb contundència

A la represa el Barça Lassa ha sortit amb la intenció d’agafar un renda alta, amb Aitor Ariño situant un +4 (19-15). Kiril Lazarov, que ha disputat molt pocs minuts a la primera meitat, ha realitzat un inici del segon temps excepcional, i els blaugranes s’han distanciat considerablement a l’electrònic del Palau Municipal dels Esports. Al minut 8 del segon temps els de Xavi Pascual dominaven el marcador per 22 a 15. La solidesa defensiva ha ofegat el Granollers, que ha vist limitades les seves opcions d’endur-se aquesta Copa. Els barcelonistes, amb un molt bon segon temps en què la majoria de jugadors han estat força endollats i concentrats, han vist una mica més a prop el fet de proclamar-se campions de la Copa Asobal per sisena vegada consecutiva.

Víctor Tomás i Kiril Lazarov esplèndids i el Barça campió

El Barça ha pogut gaudir d’uns molt bons minuts durant aquesta segona meitat, tot i que ha estat gairebé cinc minuts sense veure porteria. Víctor Tomàs, amb el seu cinquè gol, ha ajudat l’equip a desenganxar-se d’una mala ratxa. Kiril Lazarov també ha estat un dels jugadors més destacats del matx. Al minut 53 havia marcat nou gols amb un 3 de 3 des dels set metres. El gran treball dels blaugranes ha possibilitat que el FC Barcelona Lassa fes història i sumés el sisè títol consecutiu a la Copa Asobal, el dotzè en total.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut