Entrerríos, Jallouz i Morros, entre els millors

Entrerríos, Jallouz i Morros, entre els millors

Els tres blaugranes han estat escollits dins de l’equip ideal de la Lliga 15/16

Coincidint amb la disputa de la Supercopa Asobal, dissabte a les 20.30 h a Pamplona davant l’Helvetia Anaitasuna, ha tingut lloc la tradicional Gala Asobal en què es donen els premis als millors jugadors de la temporada anterior, i tres han estat els blaugranes guardonats.

Un clàssic a la defensa

Viran Morros ha estat escollit el millor defensor de la Lliga Asobal 15/16. El català ha estat triat, per cinquena vegada, el millor referent en l’àmbit defensiu de la Lliga.

Morros ja ha guanyat quatre guardons consecutius com a millor defensor, els quatre vestint la samarreta blaugrana. El guardó de millor defensor també l’havia guanyat un altre blaugrana, Magnus Jernemyr, a la temporada 2011/12.

El millor director de joc

Raúl Entrerríos ha estat escollit el millor central de la passada temporada. L’asturià suma quatre títols com a millor central de l’Asobal, i tres d'aquests vestint la samarreta blaugrana.

Entrerríos va ser el primer jugador que, vestint la samarreta del FC Barcelona a la temporada 10/11,  va ser escollit el millor central de la competició.

L’any de Jallouz

Wael Jallouz ha rebut la recompensa, en format de trofeu, al millor lateral esquerra, a la seva feina durant la temporada 2015/16.

La passada temporada va ser la de l’eclosió del jove lateral tunisià del Barça Lassa i els aficionats al món de l’handbol el van triar com el millor en la seva posició.

Jallouz segueix la tradició de laterals blaugrana com Masip, Iker Romero, Lozano, Rutenka i Karabatic, que també van guanyar el guardó mentre jugaven amb el Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut