Els blaugranes al Mundial de França 2017

Els blaugranes al Mundial de França 2017

13 jugadors del primer equip de l’handbol culer figuren a les llistes prèvies a la disputa del Mundial

El dia 11 de gener s’iniciarà el Mundial d’handbol que es jugarà a França fins al 29 de gener. En aquests moments les seleccions participants ultimen la preparació amb diversos partits i entrenaments. 13 són els jugadors del FC Barcelona Lassa que poden formar part de la disputa del Campionat del Món de seleccions, a l’espera de les llistes definitives, que es coneixeran els propers dies.

Cinc blaugranes amb Espanya

La selecció que més representació blaugrana tindrà a les seves files serà l’espanyola. El tècnic Jordi Ribera ha escollit, entre els jugadors preseleccionats, cinc jugadors del Barça.

Gonzalo Pérez de Vargas, Viran Morros, Valero Rivera, Víctor Tomás i Raúl Entrerríos podrien ser la representació final dels culers amb la selecció estatal al Mundial de França.

França, amb tres blaugranes

Els vigents campions i amfitrions de la competició compten amb tres blaugranes a la llista de 21 jugadors que prenen part en la darrera fase de preparació. Sorhaindo, N’Guessan i Dika Mem són els tres culers que es troben amb la selecció francesa durant aquests dies.

El jugador més jove dels 21 francesos és el blaugrana Dika Mem, que, amb 19 anys, és el benjamí de la llista de França.

Dinamarca, Polònia, Tunísia i Macedònia

Lasse Andersson i Jesper Noddesbo són els dos jugadors del Barça Lassa que estan a la convocatòria de la vigent campiona olímpica, Dinamarca. Kamil Sypzak, amb Polònia; Jallouz, amb Tunísia, i Lazarov, amb Macedònia, completen la llista dels blaugranes preseleccionats.

En el cas que els 13 disputessin el Mundial, s’igualaria la dada de major participació de jugadors del FC Barcelona en un Campionat del Món de seleccions. A Croàcia 2009 també van jugar 13 jugadors del FC Barcelona Lassa.

Gabriel Ceretta, a l’Anaitasuna

El jugador del FC Barcelona Lassa B Gabriel Ceretta ha arribat a un acord per incorporar-se a la disciplina de l’Helvetia Anaitasuna de la Liga Loterías Asobal. Ceretta jugava amb el filial blaugrana i ara està a la llista de convocats de la selecció del Brasil per al Mundial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut