El filial es manté en el camí del triomf (29-34)

Tres partits i tres triomfs per als homes de Lorenzo Rueda

En el primera de les dues trobades que el filial blaugrana jugarà a Nava de la Asunción, l'equip local va rebre els de Lorenzo Rueda en un ambient festiu a causa de les festes locals. En un pavelló ple a vessar, els blaugranes des del primer moment del partit van mostrar la seva cara més seriosa en defensa i tan sols en els primers vint minuts del partit els locals van mantenir l'equilibri al marcador. A partir d'aquest moment, els visitants, tirant d'ofici, van començar a augmentar l'avantatge i van finalitzar el primer temps amb cinc gols de diferència al marcador (13-18).

L'inici de la segona meitat es va caracteritzar per un intent de reacció de l'equip local que de seguida va ser mitigada pel filial blaugrana, que va mantenir la renda de 5 gols en el marcador fins al final de la trobada (29-34).

El proper dissabte, a les 18.30 h, el filial blaugrana es torna a desplaçar a Nava de la Asunción  per jugar la Copa del Rei.

Aquí podeu consultar l’estadística del partit

Triomf en el debut del Juvenil

L’equip juvenil del FC Barcelona va debutar a la Lliga Catalana Juvenil Masculina. Aquesta 1a jornada visitava la pista del Sant Vicenç dels Horts. Una primera part de ratxes va fer que els locals comencessin per davant al marcador, però que s'arribés al descans amb un 11-22 favorable als blaugranes.

Una segona part molt intensa va fer que el partit acabés amb un 19-46, amb què es van sumar els 2 primers punts de la Lliga.