FCB Barcelona Lassa - Telekom Veszprém: El Barça Lassa guanya un dels favorits (26-23)

Els blaugranes, amb set gols de Jallouz i cinc de Lazarov, continuen liderant el grup de la VELUX EHF Champions amb 10 punts

El FC Barcelona Lassa sabia que era vital sumar dos punts a la VELUX EHF Champions League 2016/17, i ho ha aconseguit després de superar el Telekom Veszprém, un dels favorits per guanyar la competició.

Els homes de Xavi Pascual han jugat amb un ritme frenètic des dels primers minuts. La dinàmica alta i la intensitat màxima en l'aspecte defensiu els ha donat llicència per establir la superioritat sobre la pista. El primer a estrenar el marcador ha estat Lazarov, i automàticament després els blaugranes han aprofitat l’embranzida per dominar els dos primers parcials.

La cohesió de grup de l’equip de Xavi Pascual els ha permès fer un balanç defensiu favorable aturant tots els contraatacs. Tot i que el Telekom Veszprém ha fet un intent de remuntada, les aturades de Gonzalo Pérez de Vargas han permès als culers arribar a la mitja part amb una diferència de cinc gols.

A la segona meitat els barcelonistes han començat més lents, i els visitants han aprofitat l’avinentesa per retallar distàncies. La línia ofensiva hongaresa ha estat molt atenta i ha dut la iniciativa del partit. Tot i això, s’ha viscut un estira-i-arronsa al marcador i el Barça no ha deixat que els rivals el superessin en gols. Els blaugranes han aguantat la pressió fins al darrer sospir i han sentenciat el partit amb una diferència de tres gols.

El proper partit que disputarà el Barça Lassa serà dissabte a domicili davant el BM Sinfin, matx corresponent a la novena jornada de Lliga.