El Barça, Lleó i la Copa Asobal

El Barça, Lleó i la Copa Asobal

Els blaugranes juguen, per setena vegada a la seva història, una Copa Asobal a la capital lleonesa

Dissabte arrenca la XXVII edició de la Copa Asobal i per setena vegada es jugarà a Lleó. Anem a repassar com han estat les sis anteriors visites del Barça Lassa a la capital del Regne de Lleó.

Tres títols a les tres darreres visites

El Barça d’handbol ha aixecat el títol de Campió de la Copa Asobal, en les 3 darreres edicions disputades a Lleó.

La temporada pasada van superar per 35 a 31 a NaturHouse La Rioja, per revalidar el títol que havien aconseguit a la temporada 2014/15 superant a la final a Fraikin BM Granollers per 37 a 26.

Tirant la vista una mica enrere veiem que a la temporada 2011/12 els blaugranes van guanyar la Copa Asobal a Lleó, en superar a l’Ademar per un ajustat 28 a 27.

Anys enrere

La primer vegada que Lleó va ser seu de la Copa Asobal va ser a la temporada 1997/98 i en aquella ocasió els blaugranes van caure per 27 a 33 davant CajaCantabria, a les semifinals.

La segona edició que es va jugar a terres lleoneses va ser a la temporada 2001/02 i els homes entrenats per Valero Rivera van aixecar el trofeu superant per 26 a 25 a Portland San Antonio.

La tercera Copa Asobal a Lleó es va jugar a la temporada 2006/07. Els jugadors blaugranes entrenats per Xesco Espar no van poder superar a BM Ciudad Real a les semifinals i van caure per 32 a 33.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut