El Barça Lassa presenta tres dels seus reforços

El Barça Lassa presenta tres dels seus reforços

Valero Rivera, Borko Ristovski i Joan Saubich afronten el repte de vestir la samarreta blaugrana amb la il·lusió i el treball dur com a denominador comú

El FC Barcelona Lassa ha presentat aquest dilluns al matí tres de les seves cares noves. Valero Rivera, que signa per tres temporades, i Ristovski i Saubich, que signen per dues, han comparegut davant dels mitjans acompanyats pel mànager esportiu, David Barrufet, i el directiu responsable de la secció, Joan Bladé. Els nous integrants del Barça Lassa s’han mostrat il·lusionats pel repte i disposats a treballar per aixecar els màxims títols possibles.

El mànager esportiu David Barrufet ha assenyalat que el primer equip suma “sis jugadors de la base, un fet que cap equip de nivell a Europa té”, i ha explicat que s’ha baixat de 30,6 a 28,6 la mitjana d’edat de la plantilla. Barrufet ha ressaltat la seva confiança en els fitxatges i ha explicat que “les renovacions s’han de fer quan estàs al màxim nivell”, i que els objectius “són els màxims, intentar guanyar-ho tot”.

Valero Rivera, que torna després d’onze anys lluny del Palau, ha admès que “sempre he tingut l’esperança de tornar” i que sentia una mescla de “nervis i il·lusió” per la nova etapa que afronta. L’extrem ha promès treball i esforç i s’ha congratulat de tornar a coincidir amb Víctor Tomás, present a la sala de premsa del Palau. Rivera lluirà el dorsal 17 en honor al dia de naixement del seu fill, ja que el ‘7’, el dorsal que desitjava, està retirat.

Ristovski: “No vinc a substituir Saric”

Borko Ristovski, que arriba procedent del Rhein-Neckar Löwen, ha escollit el dorsal 12 i ha insistit en el fet que no ve a substituir Danjel Saric. El porter macedoni ha confessat que l’oferta del Barça Lassa va ser un factor decisiu per trencar el seu contracte amb el campió alemany: “Una de les decisions més difícils de la meva vida”, segons ha reconegut. Ristovski ha explicat que encara tenia dos anys de vinculació, però que podia executar una clàusula de sortida. El porter ha promès treball, i ha ressaltat que ve a “donar el màxim per ajudar l’equip a guanyar”.

Finalment, Joan Saubich, que lluirà el dorsal 37, ha agraït  l’oportunitat de poder tornar al Barça Lassa i ha assenyalat que jugar una temporada cedit a França l’ha ajudat a “madurar molt, sobretot esportivament”, un fet que creu que el farà competir i jugar millor.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut