El Barça Lassa queda enquadrat al grup A de la Lliga de Campions

El Barça Lassa queda enquadrat al grup A de la Lliga de Campions

Els de Xavi Pascual tornaran a enfrontar-se amb el THW Kiel alemany, botxí de l’equip a la darrera edició de la competició

El Barça Lassa ja coneix els rivals de la propera edició de la Velux Champions League. L’equip blaugrana ha quedat enquadrat al grup A de la Lliga de Campions d’handbol després del sorteig realitzat aquest divendres 1 de juliol. Els de Xavi Pascual tindran com a rivals el Vezsprém hongarès, el París Saint-Germain francès, el Bjerringbro-Silkeborg danès, l’Orlen Wiska Plock polonès, el SG Flensburg alemany, el Kadetten Schaffhausen suís i el THW Kiel.

El grup B de la competició ha quedat format pel Rhein-Neckar Löwen alemany, el KS Vive Tauron Kielce polonès –l’actual campió- , l’HC Vardar macedoni, l’HC Zagreb croat, el Brest bielorrús, el Pick Szeged hongarès, el Celje Pivovarna eslovè i l’IFK Kristianstad suec.

El Barça Lassa va alçar aquest trofeu la temporada 2014/15 i el curs passat va caure als quarts de final contra el THW Kiel, tot i l’intent memorable de remuntada que es va viure al Palau Blaugrana al partit de tornada de l’eliminatòria.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut